'

Sep 5
DE WIJK - De 93 jarige Sip de Jong uit De Wijk was afgelopen vrijdag te zien in het RTL programma ‘The Voice Senior’. Geen van de coaches draaide de stoel voor de Drent tijdens zijn auditie, waardoor het muzikale avontuur alweer is afgelopen.


In 2013 deed Sip al eens mee met het Ouderenfestival. Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Sip de Jong was te zien in 'The Voice Senior'"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 5
DE WIJK - In allerijl moest er dinsdagavond nog worden uitgeweken van de raadszaal naar de grote zaal in de Havezate. De opkomst bij informatieavond van Glasvezel De Wolden bleek boven verwachting groot. Niet zo verwonderlijk misschien, want als een van de laatste dorpen in De Wolden wordt De Wijk nu ook eindelijk aangesloten op het supersnelle Glasvezelnetwerk. De voorbereidingen hiervoor zijn alle in volle gang. En in de vernieuwde Dorpsstraat liggen de kabels zelfs al in de grond. In januari moet de activatie plaats vinden zo is de verwachting.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Glasvezelavond druk bezocht"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 5
DE WIJK - In september wordt in De Wijk gestart met een nieuwe vertelgroep Levensverhalen/levenservaringen. Afgelopen jaar is ervaring opgedaan met een eerste vertelgroep. De vertelgroep is door de deelnemers als heel positief ervaren. Mensen vonden het fijn om te vertellen en er werd aandachtig geluisterd. Aan de vertelgroep kan worden deelgenomen door mannen en vrouwen van alle leeftijden, wonende in deze regio of daarbuiten. Mensen die het leuk vinden om verhalen over hun leven met elkaar te delen.

Ga door met lezen van "Start nieuw vertelgroep levensverhalen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 5
DE WIJK - Nog voor de officiële opening van MijnModewereld, is deze kledinggigant uit De Wijk al begonnen met het uitdelen van cadeautjes. Al jaren is Modewereld hoofdsponsor van de lokale korfbalvereniging. Deze samenwerking is een begrip in het dorp en met de komst van het nieuwe winkelpand, met een geheel nieuwe uitstraling in de Dorpsstraat in De Wijk, zal ook de uitstraling van de korfballers geheel veranderen. -


foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "MijnModewereld steekt RoReKo in het nieuw"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 5
Laatste kans om nog één keer een kijkje te nemen in ‘oude MTS’

HOOGEVEEN - Op vrijdag 28 september a.s. organiseert het Alfa-college een reünie voor oud-leerlingen en oud-medewerkers van de vroegere Middelbare Technische School aan de Voltastraat 33. De reünie wordt gehouden omdat nog dit jaar wordt begonnen met een grote verbouwing van het Alfa-college.

Ga door met lezen van "Reünie Middelbare Technische School Hoogeveen"

Geplaatst door B S

Tweet This!