'

Sep 8
RUINERWOLD - De inwoners van Ruinerwold hebben zarterdagmorgen genoten van de prachtige optocht die voorbij kwam tijdens het Zomerfeest

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 8
RUINERWOLD - Vandaag begon het voor Kios 1 dan echt. De openingswedstrijd tegen SKF in Veenendaal. Een gerenommeerde overgangsklasser en voor Kios een goede meting waar het staat.

Ga door met lezen van "Kios verliest 1ste wedstrijd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 8
RUINERWOLD - Vanaf 15 september gaan er weer 225.000 enthousiaste clubleden op pad om loten van de Grote Clubactie te verkopen. Uit Ruinerwold doet Bc Ruinerwold mee aan de jaarlijkse actie om hun clubkas een financiële injectie te geven. Verenigingen in Nederland rekenen elk jaar op de opbrengsten van de Grote Clubactie om de clubkas te spekken.

Ga door met lezen van "Grote Clubactie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 8
RUINEN - Op 17 september start in dorpshuis ’t Neie Punt een cursus Stoelyoga. Tijdens de lessen wordt gekeken naar lichamelijke mogelijkheden en naar bewegingen die eenvoudig te doen zijn. Deze cursus is daarom zeer geschikt voor iedereen die wil bewegen en ontspannen dus ook voor mensen met fysieke klachten of mensen met een beperkte mobiliteit.

Ga door met lezen van "Nieuwe groep Stoelyoga in Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 8
DE WIJK - Ook dit seizoen organiseert de supportersvereniging Wacker weer haar kaartavonden voor klaverjassen en jokeren. Hierbij de data voor 2018 én 2019.


Op de foto de prijswinnaars van het seizoen 2017/2018. John Stapel en Marrie Hendriks bij resp. klaverjassen en jokeren.

Ga door met lezen van "Klaverjassen en Jokeren bij Wacker"

Geplaatst door B S

Tweet This!