'

Sep 14
RUINEN - Voor de negende keer op rij organiseert De Wolden, dit jaar met medewerking van Dorpsbelangen Rune, de jaarlijkse wandeling met de burgemeester. De wandeling start op vrijdag 21 september om 15.00 uur bij het dorpshuis ’t Neie Punt’ en laat u de mooie plekken van Ruinen zien. Iedereen die nieuwsgierig is naar deze omgeving, of vragen, tips en adviezen heeft voor burgemeester Roger de Groot, is van harte welkom.

foto 2
fotoarchief: Wandeling met de Burgemeester in Ruinerwold. (2014)

Ga door met lezen van "Wandel met burgemeester Roger de Groot in Ruinen "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 14
REGIO - Zaterdag 15 september organiseert het Prinsjesfestival de burgemeesters battle tijdens PrinsjesBurger. Het is de grote finale waarin 12 burgemeesters uit 12 provincies een les burgerschap mogen geven aan een theater vol studenten en scholieren. Burgemeester Roger de Groot van gemeente De Wolden vertegenwoordigt Drenthe.

Ga door met lezen van "Burgemeester Roger de Groot vertegenwoordigd Drenthe in Den Haag"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 14
REGIO - Een buurt vol bloemen, vlinders en bijen, dat wil toch iedereen? Doe mee aan de Burendag op zaterdag 22 september en meld uw buurtinitiatief aan bij Landschapsbeheer Drenthe. Daarmee kunnen we u ondersteunen met een insectenhotel en/of een bloemenmengsel. En samen met uw buurt of vrijwilligersgroep kunt u een wilde bijen en vlinderparadijs inrichten.

Burendag (3)A

Ga door met lezen van "(Bezige Bijen) Burendag"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 14
ECHTEN - Op zaterdag 22 september 2018 wordt voor de 8e keer De Wolden- estafette gehouden. De Woldenestafette is een sponsor estafetteloop van 47 km. Het parcours gaat door de gemeente De Wolden en wordt gelopen door teams van 4 tot 8 personen.


foto: Jans Schulting

Ga door met lezen van "Deelnemers en teams gezocht voor Woldenestafette"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 14
ECHTEN - Het was even passen en meten afgelopen zaterdag in Tea Time in Echten. Onder grote belangstelling opende wethouder Mirjam Pauwels daar de 31ste Open Monumentendag.

Ga door met lezen van "Open Monumentendag een groot succes "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 14
REGIO- Stichting Wandel Organisatie Staphorst (SWOS) organiseert op 22 september weer een prachtige wandeltocht. Naast de zeer succesvolle avondvierdaagse organiseert SWOS jaarlijks ook een tweetal lange afstand wandeltochten. Op zaterdag 22 september staat de eerstkomende wandeltocht weer op het programma.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "SWOS organiseert wandeltocht"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 14
OOSTEINDE - Kaartclub Oosteinde zoekt kaarters (55+) Deze kaartclub bestaat al vele jaren. Onze laatste kaartplek was café Oosteinde. Helaas gaat deze sluiten. We hebben een nieuw plek kunnen vinden. We gaan voortaan kaarten bij dorpshuis Buddingehof. Elke vrijdagmiddag kaarten we van half 2 tot half 5. De eerste kaartmiddag is 14 september. We zoeken mensen die kunnen Basteneren / Klaverjassen.

Ga door met lezen van "Kaartclub Oosteinde zoekt kaarters (55+)"

Geplaatst door B S

Tweet This!