'

Sep 15
KOEKANGE - Op dinsdag 18 september 2018 is het echtpaar Steenbergen-Veld 60 jaar getrouwd. Burgemeester Roger de Groot feliciteert het echtpaar namens het gemeentebestuur op dinsdag 18 september. Het echtpaar woont aan de Prinses Margrietlaan in Koekange.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 15
HOOGEVEEN - Kinderen en jongeren die een instrument bespelen kunnen op zaterdag 3 november meespelen in het grootste pop-up jeugdorkest van Drenthe. In theater De Tamboer wordt Symfonica in D georganiseerd. Naast een orkest wordt ook een projectkoor samengesteld. Kinderen die mee willen doen kunnen zich aanmelden via www.symfonicaind.nl. Alle instrumenten zijn welkom. De bladmuziek van de muziekstukken die centraal staan krijgen de deelnemers na aanmelding toegestuurd.


Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 15
DRENTHE - In het bezoekerscentrum Dwingelderveld is op donderdag 20 september Siemen Dijkstra uit Dwingeloo de hoofdgast. Deze bekende kunstenaar vertelt die avond over de natuur van het gebied, en de manier waarop hij de steeds veranderende landschappen in het gebied wil vastleggen. Daarbij zal hij veel van zijn eigen werk en de natuur van het Dwingelderveld laten zien.


foto: Axel Wiewel

Ga door met lezen van "Siemen Dijkstra maakt tijdsbeeld van Drentse landschappen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 15
DE WOLDEN - Op donderdag 27 september organiseren gemeente Hoogeveen, De Wolden en Assen een ‘Werken met netwerken Festival’. Inwoners, ondernemers, organisaties en gemeenten werken steeds meer samen aan maatschappelijke doelen, als gelijkwaardige partners. Hoe doen we dat?

Ga door met lezen van "Werken met netwerken "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 15
DRENTHE - In het gebouw van K&C in Assen wordt vrijdag 21 september de tentoonstelling Van SKIK tot Sorry John, 25 jaar ondersteuning popmuziek in Drenthe geopend. De expositie bestaat uit foto’s van popbands en popmuzikanten uit Drenthe, een podium, festivalposters en een knipselarchief met daarin grote en kleine popevenementen in Drenthe. Muziek is er van folkduo Tangarine en singer-songwriters Ruud Fieten en Daisy. De expositie is onderdeel van het 25-jarig bestaan van K&C. De opening is om 16.00 uur.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 15
DRENTHE - In de oude Melkfabriek in Kolderveen exposeren van 22 september t/m 13 oktober 2018 de masterclassdeelnemers van het Drentse en Overijsselse beeldende kunstproject “Identitijd”. De twintig kunstenaars laten het werk zien dat ze hebben gemaakt tussen april en september van dit jaar onder begeleiding van professionele kunstenaars.

Ga door met lezen van "Afsluiting beeldend project Identitijd met masterclassexpositie"

Geplaatst door B S

Tweet This!