'

Sep 16
RUINERWOLD - Vrijdag 12 oktober in de kantine van VVR, de leuke maar zeer moeilijke voetbal quiz voor koppels. Geef je op bij Mark Brinkman, 0610733743 of mark00_9@hotmail.com

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 16
DE WOLDEN - Het kan glad worden! En nee, dat komt niet door ijzel, maar door modder. Deze maand begint de oogsttijd en zullen de landbouwvoertuigen weer veel rijden op de wegen – vaak met vieze banden. Bij regenachtig weer kan er dus modder ontstaan op de wegen, waardoor er kans op slippen of glijden. Let dus goed op de weg en pas uw snelheid aan.

Ga door met lezen van "Let op: kans op gladde wegen! "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 16
DE WIJK - Op zaterdag 22 september en zondag 23 september 2018 wordt in De Wijk de 5e editie van het Smaakmakersfestival georganiseerd. Een weiland aan de Julianaweg wordt omgetoverd tot één groot en gezellig festivalterrein met mobiele keukens, foodtrucks, maar er is meer!

welkomstbord-festival1

Ga door met lezen van "Vijfde editie Smaakmakersfestival"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 16
ZUIDWOLDE - Vanaf 1 oktober werkt de gemeente aan de herinrichting van een deel van de begraafplaats in Zuidwolde. Op de plattegrond kunt u zien om welk gedeelte van de begraafplaats het gaat (vak K). De graven in dit vak worden geruimd. Daarna wordt het vak opnieuw ingericht om te kunnen begraven.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Werkzaamheden op begraafplaats Zuidwolde "

Geplaatst door B S

Tweet This!