'

Okt 4
DE WOLDEN - Opa’s en oma’s zijn in veel gezinnen de stille kracht die het gezin draaiend houden. Bij het ene gezin als vaste oppas, bij het andere gezin door altijd klaar te staan om bij te springen waar nodig. Opvoeden doe je niet in je eentje en de rol van opa’s en oma’s is hierin vaak erg belangrijk.

Ga door met lezen van "Wie heeft de leukste opa of oma?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 4
ECHTEN - De tweede Echt'n Run is weer voorbij. Afgelopen zondag, 30 september, stonden er 200 deelnemers aan de start en waren er zo'n 65 vrijwilligers actief in Echten. Allemaal om dit evenement tot een succes te laten verlopen. En dat is weer gelukt. Het was een prachtige dag met mooi weer en vrolijke mensen, een mooi parcours, kortom een geslaagde Run.

Ga door met lezen van "Echt'n Run 2018 geslaagd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 4
DRENTHE - De Arbeidsmarktregio Drenthe heeft een app ontwikkeld om meer mensen in deze regio aan het werk te krijgen. De app is gemaakt om werkzoekenden met een bijstandsuitkering te ondersteunen.

Ga door met lezen van "App moet zorgen voor klik op regionale arbeidsmarkt "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 4
RUINEN - Met een jas en laarzen aan ga je in de herfstvakantie op ontdekkingstocht in de natuur. Van 13 tot en met 28 oktober pakt bezoekerscentrum Dwingelderveld uit met een groot aanbod aan herfstactiviteiten voor jong en oud. Ga mee met een huifkartocht, een paddenstoelenwandeling of ga creatief aan de slag met wol tijdens de schapendag.


foto: Natuurmonumenten – Rene Koster

Ga door met lezen van "Herfstontdektochten en schapendagen bij bezoekerscentrum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 4
DRENTHE - De blaadjes vallen weer van de bomen, het najaar is begonnen. Zoals elk jaar zijn er extra inzamelmomenten voor het GFT-afval. De extra ophaalmomenten zijn in week 42 (15 t/m 19 oktober), week 44 (29 oktober t/m 2 november), week 46 (12 t/m 16 november) en week 48 (26 t/m 30 november).

Ga door met lezen van "Extra GFT-inzameling"

Geplaatst door B S

Tweet This!