'

Okt 6
REGIO - Op uitnodiging van de bibliotheek en van 't Neie Punt gaf Burgemeester Roger De Groot op vrijdag 5 oktober, de Nationale Ouderendag, de aftrap voor voorleesbijeenkomsten in gemeente De Wolden. Hij las het verhaal 'Straatje' van Yvonne Keuls voor. Ruim 50 ouderen luisterden aandachtig in 't Neie Punt in Ruinen. Hennie Kuijer leidde de bijeenkomst, zijzelf en Jan Mansier en Wim Stam vertelden daarna over de straat waar ze vroeger woonden.Ga door met lezen van "Voorleeskoffieochtend en lunches in De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 6
ZUIDWOLDE - De zomer is weer voorbij en de zondagmiddagactiviteiten voor mensen met een beperking gaan weer van start. Op zondag 14 oktober staat er een disco en bingo op het programma. Heb je zin om te dansen en om een spelletje? Dan ben je van harte welkom!

Ga door met lezen van "Disco en bingo op zondagmiddagactiviteit"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 6
ZUIDWOLDE - In het najaar kunnen inwoners van Zuidwolde en omstreken weer terecht in Bibliotheek Zuidwolde voor al hun vragen op het gebied van digitale media. Inwoners die hulp nodig hebben met hun laptop, tablet, e-reader, smartphone of andere digitale media kunnen terecht bij het digitaal inloopcafé.

PressReader 25-02A

Ga door met lezen van "Digitaal inloopcafé in Bibliotheek Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 6
ZUIDWOLDE - In het centrum van Zuidwolde wordt op zondag 7 oktober de 15e Bikkelloop gehouden. Het parcours van de Bikkelloop staat bekend als een snel parcours en de wedstrijd heeft hierdoor een grote aantrekkingskracht voor atleten uit alle windstreken.

Ga door met lezen van "De Bikkelloop komt er aan"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 6
DRENTHE - Op donderdag 11 oktober draait de Drentse LHBT-film Anders in het Drents Archief in Assen. De film ging precies een jaar geleden in première tijdens de Culturele Regenboogweek en was een initiatief van de Provincie Drenthe. Het verhaal gaat over de 14-jarige Alex die worstelt met zijn identiteit op het Drentse platteland.

Ga door met lezen van "Film ‘Anders’ op Coming-Outdag in Drents Archief"

Geplaatst door B S

Tweet This!