'

Okt 8
KOEKANGE - Het eerste team van Korfbalvereniging KIA uit Koekange heeft tijdens het veldseizoen in het najaar het kampioenschap behaald. Zondag 7 oktober was de kampioenswedstrijd tegen Moedig Voorwaarts 1 uit Wapserveen. Na een spannende wedstrijd heeft KIA 1 uiteindelijk gewonnen met 12-9. Er was tijdens de wedstrijd veel publiek aanwezig, zo waren er veel jeugdleden aanwezig om het eerste team aan te moedigen richting het kampioenschap.
Ga door met lezen van "KV KIA 1 pakt het kampioenschap!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 8
RUINERWOLD - 6 Dagen in de week bieden we u verse eieren aan via de automaten van eierautomaat-ruinerwold.nl maar onze kippen leggen altijd eieren. Ook op zaterdag en op zondag. Daarom zijn we op zoek naar jongens en meiden die ons in het weekend willen helpen.

Ga door met lezen van "Weekendhulp gezocht"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 8
RUINERWOLD - Een dagje Nieuw-Amsterdam/Veenoord. De cultuurbewuste selectie van Ruinerwold keek al weken uit naar dit duel en om 12.15 uur zat iedereen vol spanning in de bus. Gelukkig was iedereen ervan bewust dat het vooral belangrijk was om het duel te winnen en met die instelling werd er om 14.00 uur dan ook afgetrapt.

Ga door met lezen van "Ruinerwold in slotfase onderuit tegen Twedo"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 8
DE WIJK - Ter gelegenheid van het 120 jarig bestaan van Koninklijke muziekvereniging Apollo uit de Wijk zal het harmonieorkest op zondagmiddag 18 november 2018 een galaconcert verzorgen met medewerking van Karin Hertsenberg.

Ga door met lezen van "Galaconcert Apollo met Karin Hertsenberg"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 8
RUINERWOLD - Op de jaarvergadering van VVR Ruinerwold is Harm Tuin bedankt voor zijn jarenlange inzet als scheidsrechter. Uit handen van vicevoorzitter Martin Herskamp kreeg Harm een attentie.
Harm heeft ruim 20 jaar als scheidsrechter de velden bewandeld.

Ga door met lezen van "Harm Tuin hangt scheidsrechtersfluit aan de wilgen"

Geplaatst door B S

Tweet This!