'

Okt 13
ECHTEN - Nut & Genoegen organiseert buiten hun gebruikelijke kaartavonden nu ook een Bingo avond, tijdens deze avond zijn er leuke geld prijzen te winnen, aan het eind van de avond is er een superronde, wil je weten wat hiermee te winnen is? Kom dan op donderdag avond 18 oktober naar 'd Olde Karke, Zuidwoldigerweg 8 te Echten. De bingo begint om 20.00 uur, zaal is open vanaf 19.15 uur.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 13
RUINEN - Op donderdag 1 november geeft Gert Tabak op uitnodiging van Bibliotheek Ruinen een lezing in hotel Kuik te Ruinen over leven en werk van Ton ter Linden. De lezing begint om 20.00 uur. Toegang bibliotheekleden € 5,00; niet leden € 6,50 Aanmelding: info@bibliotheekruinen.nl of tel.088 0128444.


Ton ter Linden aan het pastelleren

Ga door met lezen van "Lezing over leven en werk van Ton ter Linden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 13
DE WOLDEN - Appen in het verkeer is gevaarlijk. Daarom is half september de landelijke campagne MONO gestart. Het Verkeers- en Vervoersberaad Drenthe (VVBD) vroeg via social media of inwoners van Drenthe MONO rijden en fietsen. Dit had als gevolg dat veel weggebruikers een belofte op Facebook en Instagram hebben gedaan om MONO te gaan of te blijven rijden. Al deze beloftes laten zien: ook de Drenten gaat voor MONO!

Ga door met lezen van "Drenthe belooft: ik rij MONO "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 13
RUINERWOLD - Café Centraal in Ruinerwold was afgelopen zaterdag 6 oktober het decor van een heus Oktoberfest. De organisatie was een samenwerking tussen Café Centraal & Sempre Sereno Ruinerwold. Ook de band ‘kleintje’ SmildegerRoet had een aandeel in deze avond.
Ga door met lezen van "Ruinerwold in Duitse sferen tijden Oktoberfest"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 13
REGIO - Vanaf 1 januari bestaat Alescon niet meer. Het bedrijf wordt gesplitst in noord en zuid. Het zuidelijke deel gaat dan verder onder de naam Stark. Stark is het Drentse woord voor Sterk en daarom is er voor deze naam gekozen. Met een sterke en nuchtere uitstraling iedere dag hard aan de slag gaan voor onze opdrachtgevers, dat is het doel. Puur en zonder fratsen. De gemeenten Midden-Drenthe, Hoogeveen en De Wolden vormen vanaf 2019 samen Stark.

Ga door met lezen van "Alescon splitst op per 2019"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 13
DE WIJK - In het voorjaar van 2018 heeft het bestuur van de Wieker Meule een verzoek gedaan aan de belastingdienst voor de zgn. ANBI status om het voor sympathisanten nog aantrekkelijker te maken de stichting financieel te ondersteunen.

f
foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Wieker Meule heeft de status van Culturele ANBI gekregen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 13
DRENTHE - In het weekend van 13 en 14 oktober vindt het Kunstweekend plaats. Dertien kunstenaars van BCD exposeren hun werk op elf verschillende locaties in Drenthe. Verspreid over de regio Hoogeveen, Ruinen en Dwingeloo kunt u kunst bekijken van Henriette Kuiper, Janneke Hogerheijde (Dwingeloo), Loes van Dijk, Hugo Galama en Lia van Rhijn (Ansen), Ine van den Heuvel, Harm Echten, Eveline Villerius (Ruinen), Sejo Slingenberg (Hoogeveen), Zjkln Kerkenveld, Rie van Eijck (De Wijk), Coby Bos en Martha Veldthuis (Ruinerwold). Bezoekers zijn welkom tussen 11.00 en 17.00 uur

Ga door met lezen van "Start kunstweekend Beeldend Collectief Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 13
DE WIJK - U heeft het vast al wel vernomen, via kennis, buurman/buurvrouw, Facebook of bijvoorbeeld gelezen op de flyers die in de Wijk en omgeving verspreid zijn. 13 Oktober is het dan eindelijk zover, maar wie doen er eigenlijk mee met het Triple Concert van SWE Apollo, dat mede mogelijk wordt gemaakt wordt door de hoofd sponsoren Bruins Betonstaalvlechtbedrijf te Staphorst en Hoveniersbedrijf Vellinger te de Wijk.
Ga door met lezen van "Listen to the Music - Triple Concert SWE Apollo"

Geplaatst door B S

Tweet This!