'

Okt 16
RUINEN - Wethouder Jan van ’t Zand verricht 17 oktober de opening van eerste badmintontoernooi van scholen uit Ruinen, Echten, Ruinerwold, Koekange en de Wijk. Kinderen uit groep 5 t/m 8 mogen meedoen aan het toernooi wat gespeeld wordt in sporthal De Marse in Ruinen. Tijdstip: 14.45-17.00 uur. Locatie: sporthal De Marse, Ruinen

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 16
DRENTHE - Dinsdagmiddag om 14.00 uur gaven leerlingen van groep 5 van de Emmaschool in Assen de aftrap voor de inwerkingstelling van de WMD Watertap op de Brink in Assen. Zij deden dit in aanwezigheid van wethouder Roald Leemrijse en directeur Leo Hendriks van de WMD.


Foto: Persbureau Meter

Ga door met lezen van "Overal gratis Drents drinkwater tappen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 16
REGIO - Toekomstgericht onderwijs houdt onder meer in dat kinderen digitale vaardigheden leren. Het is belangrijk dat kinderen deze vaardigheden aanleren, zodat ze goed voorbereid zijn op de 21e eeuwse samenleving waarin mensen steeds afhankelijker worden van technologie.

Ga door met lezen van "RSG Wolfsbos leert leerlingen de magie van technologie ontdekken "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 16
DRENTHE - Op zaterdag 3 november a.s. vindt de jaarlijkse Natuurwerkdag plaats. In Drenthe gaan jong en oud op zo´n 70 locaties aan de slag voor natuur en landschap. Een recordaantal voor onze provincie! Door te snoeien, jonge bomen en struiken te verwijderen en op te schonen helpen de deelnemers aan het behoud van het Drentse (cultuur)landschap. De Natuurwerkdag is nuttig, gezond en bovenal heel gezellig. Landschapsbeheer Drenthe nodigt u van harte uit om ook mee te doen.


Foto: Joop Verburg

Ga door met lezen van "Natuurwerkdag 2018 "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 16
ZUIDWOLDE - Op zaterdag 27 oktober is er slachtdag op biologische boerderij De Pieperij. Want als je vlees wilt eten, kun je beter goede kwaliteit nemen. Van dieren die hebben kunnen grazen in de natuurgebieden van het Reestdal. Het ras Limousin staat bekend om haar fijn vezelige vleesstructuur en goede smaak.


Ga door met lezen van "Slachtdag op de Pieperij"

Geplaatst door B S

Tweet This!