'

Okt 18
IJHORST - Afgelopen zaterdag vond er in de Ned. Herv. Kerk in IJhorst een uniek concert plaats. Omdat het ouderenkoor ‘Kunst naar Kracht’ dit jaar zijn 50-jarig jubileum viert was het idee opgevat om een jubileumconcert te organiseren. De dirigent van dit koor is tevens de dirigent van een paar andere koren, te weten ‘Koor van Streek’ uit Wapserveen en ‘Crescendo’ uit Nijeveen.

Ga door met lezen van "Prachtige een uniek concert met drie koren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 18
RUINERWOLD - Denken jullie het Mysterie van de ScharenSlieper te kunnen oplossen? Schrijf je dan vanavond nog in! Want vol=vol. We starten vanavond om 19:00 uur tot 22:00 uur met de voorverkoop!! Hier kunt u een startkaart kopen met een tijd wanneer jullie groep van start gaat!

Ga door met lezen van "Spooktocht 'Mysterie Van De Scharensliepers'"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 18
IJHORST - Zaterdag 20 oktober 2018 houdt Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.” weer een heidezuivering in boswachterij Staphorst. De leden van de Jeugdwerkgroep “Weer of geen weer” zullen ook weer actief meedoen. Ouders en kinderen worden uitgenodigd om te helpen de heide vrij te houden van opschietende struiken en bomen.

Ga door met lezen van "Heidezuivering"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 18
ZUIDWOLDE - Op zaterdag 20 oktober organiseert Ponyclub en rijvereniging Koekange e.o. een Sportieve gezellige Bixiedag. Een ponywedstrijd, dressuur en springen, voor de jongste ponyruiters en amazones met of zonder begeleiding. Diegene die het mooist verkleed op de pony zit kan een prachtige deken winnen.

Ga door met lezen van "Bixiedag in Zuidwolde voor jong aanstormend pony talent"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 18
ZUIDWOLDE – Tijdens het Crea Café in Zuidwolde kunt u op donderdag 18 oktober deelnemen aan een workshop kralen haken onder leiding van Annette van der Zee. De kosten zijn 5 euro. U dient zelf een haaknaald (1,5 – 2) mee te nemen en dun garen. Tevens is dit ter plekke te koop. De workshop is van 14.00 – 16.00 uur in de bibliotheek in Zuidwolde. Koffie en thee staan voor u klaar. Ook als u niet mee wilt doen aan de workshop bent u van harte welkom met eigen werk. Aanmelden kan in de bibliotheek of via info@bibliotheekzuidwolde.nl of 088-0128290. In Ruinen is het Crea Café op 17 oktober van 9.30 – 11.30 uur.

Geplaatst door B S

Tweet This!