'

Okt 19
DE WIJK - Na afloop van de generale repetitie keken de drie dirigenten van MPB Concordia, Popkoor Nameless en SWE Apollo elkaar aan. Het Triple Concert kon wel eens een gigantisch optreden worden. De muzikanten hadden inmiddels een plekje opgezocht in de kantine van de sporthal, waar Koop en Lia Holterman hun eigengemaakte soep en belegde broodjes hadden klaar gezet. Om 19.00 uur kwamen de eerste toeschouwers zich al melden bij Sporthal De Slenken en vlak voor aanvang van het Triple Concert waren alle stoelen bezet en ook op de tribune en bij de sta tafels hadden de muziekliefhebbers een plekje opgezocht.


Foto: Hilde Schreur

Ga door met lezen van "SWE Apollo pakt uit met schitterend Triple Concert"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 19
DRENTHE - Op maandag 22 en 29 oktober organiseert het Drents Archief tussen 13.30 en 16.30 uur een workshop kadasteronderzoek. Met de Kadaster archiefviewer kunnen geïnteresseerden zoeken naar de plek waar Drenten hebben gewoond en gewerkt. De opeenvolgende eigenaars van een perceel zijn op die manier te achterhalen en de viewer biedt toegang tot gedigitaliseerde kaarten van de percelen.

Ga door met lezen van "Workshop kadasteronderzoek"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 19
HOOGEVEEN – Bij een ernstig ongeval op het Kaaplaantje in het centrum van Hoogeveen zijn twee personen zwaargewond geraakt. Op de achterbank van de auto is een grote hoeveelheid cash geld aangetroffen. De politie heeft de straat afgezet en spreekt van een plaats delict. Over de achtergrond van het ongeval is nog niks bekend.


Foto: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 19
MEPPEL - De beste speedcubers van Nederland komen op zaterdag 10 november naar Meppel om deel te nemen aan de kubuswedstrijd Meppel Open, Quick ’n Slick. De wedstrijd telt zeven officiële onderdelen en wordt gehouden in wijkcentrum De Poele.

Ga door met lezen van "Meppel toneel van speedcubingtoernooi"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 19
DE WIJK - Op vrijdagavond 2 november zal schrijver Pieter Waterdrinker, nu wonend in Moskou en Sint-Petersburg, een lezing houden in bibliotheek Zuidwolde. Pieter Waterdrinker is journalist en schrijver en is nog niet zo lang bekend bij het grote publiek.

Ga door met lezen van "Lezing Pieter Waterdrinker in bibliotheek Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!