'

Okt 21
DRENTHE - Internationaal Filmfestival Assen | Vrouw & Film zoekt voor de editie op 8 t/m 10 maart 2019 aanstormend filmtalent en (semi-)professionele filmmakers. Met de programma’s KersVers en Noordsterren geeft het festival de ruimte aan korte films van opkomende (vrouwelijke) filmmakers. KersVers is gericht op (inter)nationale talentontwikkeling: korte films uit Nederland en uit het Verenigd Koninkrijk zijn welkom. Noordsterren is voor filmmakers uit de provincies Drenthe, Groningen, en Friesland.

Ga door met lezen van "Internationaal Filmfestival Assen zoekt filmtalent"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 21
DE WOLDEN - Op vrijdag 9 november worden mantelzorgers in het zonnetje gezet door Stichting Welzijn De Wolden, Treant Zorggroep, ZZWD, zorggroep Noorderboog en gemeente De Wolden. Op die dag organiseren zij allerlei workshops waar u aan kunt meedoen. De dag wordt afgesloten met een buffet en een leuk avondprogramma.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Dag van de Mantelzorg "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 21
ZUIDWOLDE - Op vrijdag 16 november van 08.00 tot 10.00 uur bent u, als startende ondernemer in onze gemeente, van harte welkom in het gemeentehuis in Zuidwolde. Het wordt een ochtend om inspiratie op te doen en kennis uit te wisselen.

Ga door met lezen van "Vrijdag 16 november Dag van de ondernemer "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 21
ZUIDWOLDE - Met deze campagne wil de provincie inwoners stimuleren om op tijd hun woning veiliger en comfortabeler te maken met het oog op de toekomst. De provincie Drenthe start de campagne Lang Zult U Wonen gestart tijdens de Ouderendag in Echten.


De campagne aftrap met wethouder Jan ten Kate, wethouder Jan van ’t Zand en gedeputeerde Cees Bijl.

Ga door met lezen van "Campagne Lang Zult U Wonen van start gegaan "

Geplaatst door B S

Tweet This!