'

Nov 1
KOEKANGE - De bewoners van de Baalderborg Groep woonvorm Koekange kregen zaterdag 27 oktober de eerste les Superchefs van sportfunctionaris Nienke IJmker van De Wolden Sport. In het kader van het stimuleren van een gezonde leefstijl worden er verschillende activiteiten opgezet zoals Superchefs. Eerder dit jaar hebben deze bewoners ook al bootcampclinics gekregen van Atlas Sport uit De Wijk.

Ga door met lezen van "Superchefs Baalderborg Groep woonvorm Koekange"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 1
RUINERWOLD - Op 1 november 1968 zijn Harm en Grietje de Roo getrouwd. Zij hebben tijdens hun hele huwelijk gewoond op hun boerderij aan dr Larijweg 42. Daar zijn hun vier kinderen, Bert, Henk, Jeanet en Luc geboren. Harm en Grietje, wij wensen jullie een fijne dag! Van harte gefeliciteerd met jullie 50-jarig huwelijk.Ga door met lezen van "Harm en Grietje de Roo 50 jaar getrouwd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 1
DE WOLDEN - Een leven lang bewegen begint met een goede basis. Sportfunctionarissen van SWO De Wolden Hoogeveen organiseerden daarom op woensdag 17 oktober voor de vierde maal een studiemiddag ‘Kleuters in Beweging’. Meer dan 70 kleuterdocenten uit Drenthe kwamen op de studiemiddag af om zich te laten inspireren voor hun gymlessen.

Ga door met lezen van "Bijscholing kleuters in beweging"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 1
DRENTHE - Op 16 november 2018 bestaat SportDrenthe 50 jaar, dit vieren we groots en u mag niet ontbreken! Want de weg naar een gezonde, vitale en sociale samenleving bouw je niet alleen en feest vier je samen. Daarom organiseert SportDrenthe een groots en spetterend indoor festival, compleet in het teken van vieren, verbinden, vernieuwen én bewegen. Met indrukwekkende acts, entertainment, muziek en uiteraard een overvloed aan sportieve activiteiten voor jong en oud, maar ook kennis mag niet ontbreken. Kijk voor het programma op https://50jaar.sportdrenthe.nl/

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 1
MEPPEL - Op donderdag 1 november 2018 rond 01.00 uur is er een brand ontstaan op het terrein van afvalverwerker Talen aan de Hesselterlandweg 69 in Meppel. De brandweer heeft opgeschaald naar grote brand. Dat betekent dat met groot materieel gewerkt wordt aan de brandbestrijding. Er zijn meerdere brandweerkorpsen aanwezig.Foto's: Persbureau Meter

Ga door met lezen van "Brand bij afvalverwerker Talen"

Geplaatst door B S

Tweet This!