'

Nov 2
ZUIDWOLDE - De Groene Lantaarn in het Drentse Zuidwolde is volgens de restaurantgids Lekker500 het beste restaurant van Drenthe, Groningen en Friesland. De Groene Lantaarn staat op de 24ste plaats in de Lekker Top 100. Drenthe is in de Top 100 vertegenwoordigd met drie restaurants. Behalve De Groene Lantaarn staan De Vlindertuin in Zuidlaren (39) en De Loohoeve in Schoonloo (83) in de lijst van honderd beste restaurants van Nederland.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 2
REGIO - Op zondag 4 november is voor de laatste keer van 2018 de maandelijkse Struunmarkt in Diever. Het marktterrein zal weer gezellig worden opgezet in een mix van braderie en vlomarkt. Vele standhouders met onder andere fashion, mode, sieraden, lederwaren, hobby, woondecoratie, boeken, brocante en nog veel meer zullen hun goederen en waren aanprijzen.

Ga door met lezen van "Laatste Struunmarkt "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 2
OOSTEINDE - Iets na één uur 's middags vertrok er een lange stoet auto's met dames van Vrouwen van Nu Oosteinde naar Woonwereld van de Belt in Rogat. We werden daar hartelijk ontvangen door Jeannette Compagne, onze gastvrouw die middag. Zij is een vaste medewerkster op de afdeling bedden maar wist verder ook heel goed de weg te vinden over de verschillende afdelingen.
Ga door met lezen van "Verslag Vrouwen van Nu Oosteinde bezoek Interieurwereld"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 2
RUINEN - De voorzitter van badmintonvereniging Ruinen opende samen met wethouder sport Jan van ’t Zand het toernooi op woensdag 17 oktober. Er werd samen met vrijwilligers van de badmintonvereniging en de wethouder een voorbeeldwedstrijd gespeeld waarbij een korte uitleg werd gegeven over de spelregels. Vervolgens konden de 40 enthousiaste kinderen uit Ruinen, Echten en Ruinerwold starten met het eerste badmintontoernooi voor basisschoolkinderen uit groep 5 t/m 8.

Ga door met lezen van "Badmintontoernooi Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 2

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 2
DE WOLDEN - Hoe ga jij om met vermoedens van kindermishandeling, misbruik en huiselijk geweld? Hoe zorg je ervoor dat je de signalen snel kan herkennen? En als het zich voordoet: hoe handel je dan? Sportief Hoogeveen en De Wolden Sport organiseren in samenwerking met het CJG een bijeenkomst ‘omgaan met grensoverschrijdend gedrag’.

Ga door met lezen van "Bijeenkomst grensoverschrijdend gedrag"

Geplaatst door B S

Tweet This!