'

Nov 3
ZUIDWOLDE - Een-Twee is nu ook elke 1e zaterdag van de maand geopend, om dit onder de aandacht te brengen was er de eerste zaterdag 6 Oktober jl. een kleurplaat wedstrijd. Veel kinderen hebben de kleurplaat ingeleverd, de uiteindelijke winnaar is Khaled Rida.Ga door met lezen van "Khaled Rida wint prijs bij Een-Twee!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 3
DRENTHE - Aan de Hochschule Osnabrück-Campus Lingen heeft op donderdag 1 november een geslaagd grensoverschrijdend congres van het Rijnland Instituut plaatsgevonden. Het thema van het congres is Digitalisering in de gezondheidszorg, productie & techniek en ondernemerschap.

Ga door met lezen van "Jaarlijks grensoverschrijdend congres Rijnland Instituut succes"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 3
KERKENVELD - Maandag 5 november 2018 om 16.30 uur geeft wethouder Jan ten Kate het startschot voor de bouw van de zes starterswoningen aan de compagniestraat in Kerkenveld. WVG Ontwikkeling uit Meppel ontwikkelt en realiseert op deze plek zes starterswoningen. Alreno Bouw uit Beilen is aannemer van dit plan. De starterswoningen in Kerkenveld waren binnen no-time verkocht. Alle woningen hebben een verkoopprijs tussen de € 149.500,- en € 162.500. De verwachting is dat de woningen, als de winter geen vertraging oplevert, rond september/oktober 2019 worden opgeleverd.

Plan Dunningen 2 (2)A
Jan ten Kate is inmiddels een expert op de kraan! Archief: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 3
RUINERWOLD - Woensdagmiddag 31 oktober 2018 gaf kleur- en stijlconsulente Elsbeth Kruidhof een presentatie over wat kleur en stijl voor iemand kan betekenen. Weten wat bij je past is heel belangrijk en kleur en stijl bepaalt een indruk die wij op anderen achterlaten.

Ga door met lezen van "Vrouwen van Nu Ruinerwold krijgen kleur- en stijladvies"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 3
DE WOLDEN - Stichting Kunst & Cultuur is voor haar project Gekleurd Grijs op zoek naar mensen die van november tot en met mei 2019 kunst- en cultuuractiviteiten voor senioren helpen ontwikkelen en promoten. Het doel is om nog meer ouderen te interesseren voor de creatieve workshops, rondleidingen en voorstellingen die tijdens de actiemaand Gekleurd Grijs worden aangeboden.

Ga door met lezen van "Ambassadeurs gezocht voor seniorenproject Gekleurd Grijs "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 3
ALTEVEER - Alteveer - Met de populariteit van social media biedt internet volop kansen om activiteiten te promoten en onder de aandacht van jouw doelgroep te brengen. Dat kan natuurlijk met een tekst en/of een foto, maar een kort filmpje maken, geeft een nóg beter beeld. Een professional inschakelen kost veel geld, maar je kunt het ook gewoon zelf doen.

Ga door met lezen van "Workshop ‘Hoe te vloggen’ in de Alke te Alteveer"

Geplaatst door B S

Tweet This!