'

Nov 5
DE WIJK - De Reestwalk 2018 is een groot succes geworden. Mede door het prachtige weer waren er meer dan 1200 wandelaars door het Reestdal. Er werd gepraat, gelachen, gehapt, geborreld, geschilderd, gemindfullnessd en nog veel meer.foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Reestwalk groot succes"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 5
DRENTHE - Op zaterdag 3 november 2018 waren op 80 locaties 1.648 mensen actief tijdens de jaarlijkse Natuurwerkdag. Organisator Landschapsbeheer Drenthe heeft de locaties voorzien van het benodigde gereedschap, ondersteuning en een presentje voor alle deelnemers. Dankzij de inzet van de vele enthousiaste vrijwilligers, de (groene) partners en overheden waren er meer mensen actief dan vorig jaar.

Ga door met lezen van "Natuurwerkdag Drenthe groeit"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 5
DE WIJK - Jan Boverhof uit De Wijk, werkzaam bij Schreur Hoogwerksystemen heeft afgelopen zaterdag de 21ste editie gewonnen van het NKIT, het Nederlands Kampioenschap Intern Transport. Met zijn overwinning pakt hij zijn 7e titel veiligste intern transportchauffeur van Nederland. Jacky van Meurs van Ceva Logistics Culemborg werd tweede, Gonnie Blenkers van Mead Johnson pakte het brons.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Jan Boverhof wederom ‘beste Heftruckchauffeur van Nederland’"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 5
RUINERWOLD - Na twee overwinningen op rij had Ruinerwold de kans om zich in de subtop te spelen. Daarvoor moest het thuis van Sleen winnen. Sleen stak in slechte vorm en was vastberaden om weer aan te sluiten in de middenmoot van de ranglijst.

Ga door met lezen van "Ruinerwold verliest in eigen huis van Sleen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 5
DE WIJK - Voor kids en jongeren vanaf groep 5 hebben we nu jeugdfitness. Met fitness werk je aan een goede conditie en je motoriek en natuurlijk word je er sterk van. Dat is goed voor je lijf en omdat je je er ook beter door gaat voelen, is het ook goed voor je prestaties op school!


Ga door met lezen van "Nieuw: Jeugdfitness bij Atlas Sport"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 5
DE WOLDEN - In januari 2018 is het weer zover. Dan wordt bekend welk initiatief met de titel ‘Raspaard 2018’ naar huis gaat. Welk initiatief heeft een uitzonderlijke prestatie geleverd? Inwoners kunnen initiatieven uit onze gemeente benoemen en het college van burgemeester en wethouders haalt hieruit de winnaar.

Ga door met lezen van "Wie gaat er vandoor met de titel Raspaard 2018"

Geplaatst door B S

Tweet This!