'

Nov 6
MEPPEL - Singles ( 35 +) uit de wijde omgeving van Meppel en de Wolden komen op 10 november bij elkaar voor een gezellige ontmoetingsavond waarbij lekker gedanst kan worden. Er worden hits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, gedraaid, disco, soul, funk, reggae, latin-rock, etc. .Het wordt gehouden in Zaal Zizo, Steenwijkerstraatweg 10, 7942 HP te Meppel. De avonden beginnen om 21.00 uur en duren tot ongeveer 01.00 uur. Meer info: 0528-373039, ook over aanmelden voor deze avond.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 6
RUINERWOLD - Een grote delegatie leden van Ruinerwold Onderneemt is woensdagavond op bedrijvenbezoek bij een tweetal Ruinerwoldse bedrijven. Het eerste bezoek ging naar Smederij R. Mulder. Hier kregen de leden uitleg over de gebruikte machines en de werkzaamheden van Raimondo. Het bedrijf is met name gespecialiseerd in op maat gemaakt hekwerk, inrijpoorten, schoorsteenkappen en raamroosters.foto's: BS/Weblog-dewolden.nl


Ga door met lezen van "Ruinerwold Onderneemt op bedrijvenbezoek"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 6
KERKENVELD - Maandag 5 november 2018 is de start van de bouw van zes koopwoningen aan de Compagniestraat in Kerkenveld feestelijk ingeluid door wethouder Jan ten Kate. Bouw van starterswoningen is onderdeel van het woonplan van gemeente De Wolden. De Wolden wil voldoende ruimte bieden voor starters die in de gemeente willen blijven wonen.

Ga door met lezen van "Start bouw starterswoningen Kerkenveld"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 6
Studenten Alfa-college organiseren informatieve bijeenkomst

HOOGEVEEN - Op woensdag 14 november is het Wereld Diabetes dag. Op deze dag wordt wereldwijd extra aandacht gegeven aan diabetes. In Hoogeveen wordt in Het Klooster, Brinkstraat 5, een inloopmiddag georganiseerd. Vanaf 13.30 uur is iedereen welkom om geïnformeerd te worden over allerlei facetten rond diabetes. Er zijn lezingen van diëtist E. de Rooij (13.45 uur), podotherapeut Y. Kruize en pedicure M. Stavast

Ga door met lezen van "Woensdag 14 november Wereld Diabetes Dag in het Klooster"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 6
DE WOLDEN - De Wijk, Veeningen en Fort hebben een nieuwe wijkagent. Het gaat om Pieter van der Veen (59 jaar). Hij werkt sinds eind jaren ‘90 als wijkagent. Van der Veen volgt Rennie Grootenhuis op die vertrokken is naar een functie elders in de politieorganisatie.
Ga door met lezen van "Nieuwe wijkagent voor De Wijk, Veeningen en Fort"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 6
DRENTHE - De jonge singer-songwriters Mary Confurius, Nadua en Daisy staan vrijdag 9 november op het kleine podium van Stichting Kunst & Cultuur in Assen. Het optreden is onderdeel van de tentoonstelling “Van SKIK tot Sorry John” waarin K&C laat zien op welke wijze zij al 25 jaar ondersteuning geeft aan popmuzikanten in Drenthe.

Ga door met lezen van "Hit the North talenten samen op K&C-podium"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 6
DE WIJK - Voor slager Roelof ten Heuvel (63) was het afgelopen maandag een bijzondere dag. Veertig jaar geleden trad hij in dienst als slager bij (Coop) Dunnink. Daarom hadden zijn collega’s bij de supermarkt zijn afdeling versierd met slingers en ballonnen. Natuurlijk was er koffie met gebak, en ook een etentje met zijn vaste collega’s ligt nog in het verschiet.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Slager Roelof 40 jaar in dienst bij Coop Dunnink"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 6
Fietsverlichting

DE WOLDEN - We werken hard aan het terugbrengen van het aantal verkeersslachtoffers: daarbij helpt ook goede fietsverlichting! Is jouw fietsverlichting goed? Dat is extra belangrijk nu het ’s ochtends langer en ’s avonds eerder donker is. Zo kunnen andere weggebruikers je goed zien en zie je zelf ook beter in het verkeer.

Ga door met lezen van "Licht aan en gaan in Drenthe! "

Geplaatst door B S

Tweet This!