'

Nov 8
REGIO - De stichting Vrijwilligersvervoer voor minder-mobielen heeft donderdagmorgen de eigen rolstoelbus op feestelijke wijze in gebruik genomen. Het is de stichting met behulp van meerdere sponsors gelukt om deze tweedehands rolstoelbus, maar nog zo goed als nieuw, van een particulier te verwerven.


foto: Artizzl Media/Peter Nefkens

Ga door met lezen van "Feestelijke ingebruikname rolstoelbus"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 8
RUINEN/ZUIDWOLDE - Creatief bezig zijn kan weer in de Crea Cafés die gepland zijn in de bibliotheken in De Wolden. U bent welkom in Zuidwolde op 15 november tussen 14.00 en 16.00 uur. In Ruinen is het Crea Café op 21 november van 9.30 tot 11.30 uur.

Ga door met lezen van "Crea Cafés in de bibliotheken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 8
'Omdat we om hen geven'.

RUINERWOLD - Ook dit jaar wordt de voedselactie voor Dorcas weer gehouden in de COOP in Ruinerwold. In de COOP Ruinerwold zal de voedselactie worden gehouden op zaterdag 10 november, van ca. 9.00 – 16.00 uur. In de supermarkt delen vrijwilligers voedsellijstjes uit aan het winkelend publiek. De klanten kunnen producten van het lijstje kopen en afgeven aan de vrijwilligers.

voedselbank1

Ga door met lezen van "Dorcas voedselactie zaterdag 10 november "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 8
REGIO - Stichting Grote Broer heeft tot doel wensen en dromen van kinderen te helpen realiseren. Zoals een Grote Broer dat voor zijn kleine broer of zus wil doen. Zo vinden we dat ieder kind recht heeft op het vieren van sinterklaas. Niet alle ouders kunnen hun kind(eren) dat stukje geluk geven. Soms is er gewoon even financiële hulp nodig. Daarom kan iedereen uit Meppel en de nabije omgeving bij Stichting Grote Broer een sinterklaas cadeaubon aanvragen voor deze kinderen.

Ga door met lezen van "Sinterklaasactie 2018 van Stichting Grote Broer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 8
DE WIJK - De Unox-Nieuwjaarsduik wordt in 2019 weer georganiseerd door Motorclub De Antrappers en wel op dinsdag 1 januari 2019. Dit jaar is er ook weer de vertrouwde samenwerking met de "Jongens van de Tente" uit IJhorst. Ondanks het feit dat er al enkele aanmeldingen zijn kunnen er nog steeds goede doelen worden opgegeven. Dit wel graag voor maandag 3 december.


De Stichting Sint en de Dorpsraad IJhorst mochten dit jaar 2000 euro verdelen

Ga door met lezen van "Nieuwjaarsduik zoekt goede doelen om voor te duiken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 8
DRENTHE - Stichting Kunst & Cultuur is op zoek naar kandidaten voor de Drentse Talentprijs Cultuur. K&C reikt de prijs uit aan talenten die dit jaar een bijzondere prestatie hebben geleverd en de potentie hebben zich verder te ontwikkelen en door te groeien naar een nationaal podium. Dat kan een individu zijn, maar ook een groep. Niet alleen inwoners van Drenthe, maar ook voormalige inwoners komen voor de prijs in aanmerking. Het voordragen van kandidaten kan door een mail te sturen naar helma@kunstencultuur.nl.

Ga door met lezen van "Gezocht: kandidaten voor Talentprijs Cultuur"

Geplaatst door B S

Tweet This!