'

Nov 9
Herinnering houdt levend

MEPPEL - Al eens nagedacht over een uitvaart? Welke keuzemogelijkheden zijn er eigenlijk bij het vormgeven van een uitvaart? Hoe kijkt men aan tegen rouwen en het herinneren van het leven? Hoe sta je stil bij het verdriet, na het overlijden van iemand die je heel nabij is?

Ga door met lezen van "Uitvaartbeurs in Meppel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 9
IJHORST - De Rabo Coöperatieweken zijn van start gegaan en van 1 t/m 15 november kunt u uw stemmen uitbrengen. Iedereen die lid is van de Rabobank Meppel/Staphorst/ Steenwijkerland ontvangt 5 stemmen. Per project mogen maximaal 2 stemmen worden uitgebracht, dus er moet sowieso op 3 verschillende projecten worden gestemd.

Ga door met lezen van "Stem op Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.”"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 9
DE WIJK - Wie de naam Ria Westerhuis hoort, denkt misschien gelijk aan de dichtbundel ‘Minnezinne’ die ze enkele jaren geleden uitbracht, samen met Delia Bremer. Deze erotische gedichten deden destijds veel stof opwaaien. Nadien verschenen nog ‘Zundags Goed’, Teugelloos’ en ‘Nachtsleutel’.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Ria Westerhuis niet voor één gat te vangen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 9
ZUIDWOLDE - Ieder mens wil gezond en plezierig leven. Maar dat is niet zo vanzelfsprekend en voor iedereen anders. Daarom is er zorg voor iedereen. Maar als je iets overkomt, dan pakt dat altijd anders uit. Net als de impact die het op jezelf, op anderen en op je leefomstandigheden kan hebben.

Ga door met lezen van "Univé Zorgavond in Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 9
DE WOLDEN - Omdat het belangrijk is dat mobiliteit van ouderen van 60+ zo optimaal mogelijk blijft, organiseert Veilig Verkeer De Wolden samen met de afdeling Meppel 2 keer per jaar een opfris cursus. De afgelopen cursus was in Ruinerwold, waar 30 deelnemers aanwezig waren.


De resultaten van de rijtest worden besproken. Foto : VVN De Wolden

Ga door met lezen van "Rijvaardigheidstraining 60+ VVN succesvol verlopen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 9
RUINERWOLD - In de week van zaterdag 24 november tot en met vrijdag 30 november houdt muziekvereniging Sempre Sereno weer haar jaarlijkse worstenactie. De leden komen weer bij u aan de deur met deze lekkernij. Het zijn halfdroge worsten, gemaakt door de firma Koetsier uit Ruinerwold.

Ga door met lezen van "Worstenactie Muziekvereniging Sempre Sereno"

Geplaatst door B S

Tweet This!