'

Nov 14
DE WOLDEN - De Raad van De Wolden nodigt u van harte uit voor de dialoogbijeenkomst op donderdag 15 november om 19.30 uur in het Dorpshuis De Bastogne in Ansen, Dwingelerweg 2a. De gemeenteraad heeft in het raadsbreed Programma 2018 - 2022 "Samen Verantwoordelijk" opgenomen om jaarlijks een dialoogavond over duurzaamheid te organiseren. De eerste keer staat de energiehuishouding van de inwoners centraal, zie onderstaande link voor het programma. De avond eindigt om 21.45 uur, waarna tijdens de nazit gelegenheid is om met elkaar, met raadsleden en met diverse deskundigen na te praten.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 14
ZUIDWOLDE - Zaterdag 24 november geeft het harmonieorkest van muziekvereniging Woudklank een winterconcert in café-zalencentrum Den Kaat in Zuidwolde. Onder leiding van dirigent Henk Veneman zorgen de muzikanten voor een gevarieerd programma met sfeervolle lichte muziek uit allerlei windstreken. Het optreden begint om 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 14
ALTEVEER - Wilt u ook een energiezuinig huis met een lage energierekening en meer wooncomfort? Op 21 november 2018 organiseert gemeente De Wolden vanuit het Drents Energieloket een Bespaarmarkt over het toepassen van isolatiemaatregelen en duurzame verwarming in uw woning.

Ga door met lezen van "Drentse Bespaarmarkt komt naar Alteveer "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 14
DE WIJK - Waar een klein dorp groot in kan zijn! De Koninklijke Muziekvereniging Apollo uit De Wijk bestaat dit jaar 120 jaar en nog steeds springlevend. Op zondagmiddag 18 november viert Apollo haar jubileum dan ook met een groots galaconcert in Schouwburg Ogterop in Meppel. Afgelopen dinsdag was de eerste gezamenlijke repetitie met zangeres Karin Hertsenberg en dat klonk al veelbelovend!Ga door met lezen van "Apollo viert jubileum met een groots galaconcert"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 14
ECHTEN - Het bestuur van de Olde Karke organiseert op zaterdag 17 november een klusdag en wil daarvoor graag een beroep doen op de dorpsbewoners om gezellig mee te komen helpen.We hebben heel wat in petto voor deze dag, er zit vast iets tussen waar jij goed in bent. O.a. Dakgoten schoonmaken, tuinwerkzaamheden, gordijnen naaien, daklijsten schoonmaken, akoestisch plafond plaatsen in de kleine zaal, kozijnwerk afnemen. Kortom klussen genoeg.

Ga door met lezen van "Klusdag in 'd Olde Karke"

Geplaatst door B S

Tweet This!