'

Nov 17
IJHORST - Door Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.” wordt sinds enkele jaren wilde bloemenzaad ingezaaid op diverse plekken in onze regio. Ondanks de grote droogte deze zomer is het toch nog redelijk goed gekomen met dit ingezaaide bloemenzaad. Zowel aan de Gorterlaan als op Dickninge is het in de nazomer nog aardig gegroeid, wat nog veel bloemen en later vele zaden opleverde (zie foto). Zowel vlinders, bijen als alle andere insecten hebben er nog goed van kunnen profiteren. Met dank aan de gemeente Staphorst voor het spontaan geleverde zaaigoed.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 17
RUINERWOLD - Speeltuinvereniging “Oenze Speulplekke” uit Ruinerwold organiseert dit jaar voor de derde keer op rij een kerstbomenactie. Vorig jaar hebben ze door deze succesvolle actie de financiering van het kunstgrasveld rond kunnen maken. Het doel van de actie is om nieuw speeltoestellen te kopen voor op het schoolplein.

Ga door met lezen van "Een mooie boom voor een nieuw schoolplein”"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 17
DRENTHE - Op 25 november 2018 opent de tentoonstelling It’s bigger than me met werk van Rob Mulder in de tentoonstellingsruimte KINK. Het werk dat Mulder als conceptueel kunstenaar maakt is spannend, humorvol en indringend. In de tentoonstelling zijn twee video installaties, vier installaties en drie kunstwerken van Mulder te zien. De tentoonstelling in KINK is gratis toegankelijk van 25 november tot en met 6 januari 2019.

Ga door met lezen van "Rob Mulder - It's bigger than me"

Geplaatst door B S

Tweet This!