'

Nov 25
KOEKANGE - De kinderen van Koekange hebben zaterdagmiddag hun uiterste best gedaan om het Sinterklaasfeest in hun dorp te redden. De Goedheiligman was namelijk ontvoerd door een aantal boeven en die eisten een aanzienlijk aantal gouden dukaten. Dankzij de behulpzaamheid van de jeugd kwam het allemaal goed en kon de Sint gered worden uit een ballonmandje bij het sportveld. De jeugd moest daarvoor wel de ‘gouden dukaten’ zelf zoeken en verder speuren door het dorp.


Foto: Artizzl Media/Peter Nefkens


Ga door met lezen van "Sint op grote hoogte in Koekange"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 25
DE WOLDEN - U wilt voorkomen dat iemand inbreekt en waardevolle spullen uit uw huis steelt. Hoe kunt u zelf de kans op een woninginbraak verkleinen?

Ga door met lezen van "Geef inbrekers geen kans! "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 25
RUINERWOLD - In de wedstrijd tegen WKE '16 heeft Ewoud Kleene zijn 3e ster behaald. Dat houdt in dat hij 75 competitie doelpunten heeft gescoord. Alle goals zijn door heeeewouter voor het 1ste team van VVR gescoord. Inmiddels staat de teller op 78.Ga door met lezen van "Ewoud Kleene op naar de 80 doelpunten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 25
DE WIJK - Sinterklaas en zijn gevolg zijn zondagmorgen gastvrij ontvangen in De Wijk. Het gezelschap uit Spanje kwam om 10.30 uur aan met een Jeep op het plein voor de Coop. Hier stonden veel kinderen en hun ouders al met smart te wachten op zijn komst.


foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Sint per Jeep naar De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 25

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 25
DRENTHE - Jongeren van 12 tot 27 jaar kunnen sinds 1 oktober een bijdrage van 500 euro aanvragen om zich te ontwikkelen en profileren als muziekact. Dit is mogelijk dankzij de popvoucher van de provincie Drenthe. De 14-jarige DJ RemQ uit Nieuw-Amsterdam heeft de primeur en kreeg de eerste voucher overhandigd door gedeputeerde Cees Bijl.

Ga door met lezen van "Eerste Drentse popvoucher voor DJ RemQ"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 25
RUINEN - Sinterklaas en zijn Pieten zijn zaterdagmiddag in Ruinen gearriveerd. Vele kinderen en hun ouders stonden al klaar op de Brink om de Goedheiligman binnen te halen. In de Mariakerk nam de Sint rustig de gelegenheid om de kinderen toe te spreken. Als afsluiting was er een gezellige kindermiddag in 't Nije Punt.


Alle foto's Jans Schulting bekijken

Geplaatst door B S

Tweet This!