'

Nov 27
HOOGEVEEN – Het arrestatieteam van de politie heeft dinsdag aan het eind van de middag een inval gedaan in een woning aan de Prinshendrikstraat in Hoogeveen. Bij de inval zijn twee verdachten aangehouden. Over de reden van de inval is nog niks bekend.


Foto: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 27
DE WIJK - Aan het begin van de Adventstijd, die komende zondag begint, hoor je voor wie goed luistert ook weer de geluiden van de Midwinterhoorns aan de oevers van de Reest. 'Zee bloas um beurten de boodschap vèdan, dät`t duuster mut goan want `t lich kump d`r an'. Deze Twentse spreuk vertaald heel mooi wat de boodschap van het blazen inhoudt en de achterliggende gedachte ervan.

Riestebloazers (2)A

Ga door met lezen van "Rieste Blaozers laten weer van zich horen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 27
ZUIDWOLDE - De 6e Midwinterhoorn Kuiertocht komt er weer aan en wel op 2 december 2018, de eerste zondag van de Advent. Gaat het weer zo’n succes worden als de vorige 5 afleveringen? Natuurlijk wel. Ongeacht het weer is dit een van de mooiste evenementen waarin je kan genieten van het mooie Zuidwolde en de omliggende buurtschappen.

Ga door met lezen van "Midwinterhoorn Kuiertocht voor 6e keer van start"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 27
DE WOLDEN - De meesten van u hebben de schouwer al op bezoek gehad en weten dus al waar hun aansluiting gemonteerd zal worden, in de meterkast, in de woonkamer, wat maar de beste en de best bereikbare plek is. Wist u ook al dat er voor de aanleg van uw glasvezelverbinding meestal niet door uw tuin gegraven hoeft te worden?


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Glasvezel – de stand van zaken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 27
DE WOLDEN - Eerder dit jaar luidde de gemeente de noodklok. De afkeur van het PMD-afval bij het inzamelstation was groot en was een wekelijks probleem; in 2017 heeft het de gemeente zelfs € 150.000,- gekost. Sindsdien gaat het een stuk beter. Als we PMD goed inzamelen, kunnen we het hergebruiken als grondstof voor nieuwe producten.

Ga door met lezen van "Afval scheiden gaat iets beter"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 27
RUINERWOLD - Zondagmiddag startte voor KIOS 1 het zaalseizoen met een wedstrijd tegen Wez Handich uit Rottevalle. De Friezen zijn altijd een geduchte tegenstander voor de Spekbraanders.

Ga door met lezen van "KIOS eenvoudig langs Wez Handich"

Geplaatst door B S

Tweet This!