'

Dec 31
RUINERWOLD - Op zaterdag 29 december is het eerste oliebollentoernooi van Voetbal Verening Ruinerwold van gespeeld. Een toernooi waarvoor leden zich zowel als duo als individuele deelnemer in konden schrijven. Een lid van de vereniging mocht zich ook met een introducé aanmelden. De deelnemers waren door de organisatie zo eerlijk mogelijk verdeeld in 8 mixteams met jeugd en senioren en de teams waren vernoemd naar bekende buitenlandse topteams. Stipt om 8.30 uur kwamen de gelegenheidsteams van Barcelona en Dortmund in actie om de eerste wedstrijd te spelen.Ga door met lezen van "Eerste Oliebollentoernooi VV Ruinerwold daverend succes!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 31
DE WIJK/IJHORST - Duik voor Doelen. Zo heet de Nieuwjaarsduik, die motorclub de Antrappers uit De Wijk op dinsdag 1 januari 2019 gaat organiseren. Het is inmiddels de vijftiende keer dat deze duik gaat plaats vinden. Zoals elk jaar gaat de opbrengst van de duik naar een tweetal goede doelen in De Wijk en IJhorst.

Nieuwjaarsduik 1-1- 2016 (10)A

Ga door met lezen van "Antrappers gaan duiken voor goede doelen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 31
REGIO -Iedereen, jong en oud, lid of geen lid, die het nieuwe jaar gezellig en gezond wil beginnen, is van harte welkom op de inloopzaterdagen van Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.”. Vanaf 5 januari is er elke zaterdag om 10.00 uur vanaf de inforuimte van Staatsbosbeheer, Vijverweg 5 in Punthorst, een boswandeling van ongeveer drie kwartier.

Ga door met lezen van "Nieuw bij Natuurbescherming: wandel je wijzer op de inloopzaterdagen!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 31
DE WIJK - Zoals ieder jaar wordt er door de Business Club Wacker de traditionele Oudejaarsborrel georganiseerd. Op zondag 31 december knallen wij weer het oude jaar uit. Vanaf 14:30 uur staat er een hapje en een drankje voor u klaar in de kantine van v.v. Wacker. Het is niet alleen voor leden van Wacker, BCW, supporters, familie, vrienden en sponsoren! Iedereen, jong en oud is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Ook al bent u in het geheel geen lid van BCW en/of Wacker dat maakt niets uit zo benadrukt BCW.

Ga door met lezen van "Oudejaarsborrel en vuurwerkspektakel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 31

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 30
DE WOLDEN - Vrijdag 21 december sloot Seniorenvereniging De Wolden 2018 feestelijk af met een kerstmiddag in de Havezathe in De Wijk. De voorzitter kon bijna honderd leden verwelkomen. De middag werd verzorgt door Greetje Westerbeek met kerstliederen en verhalen.

Ga door met lezen van "Geslaagde kerstmiddag Seniorenvereniging De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 30
DE WOLDEN - Het jaar 2018 loopt ten einde. We zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor de jaarwisseling. Voor veel mensen zijn het dagen vol tradities, gezelligheid en feest. Toch willen we u wijzen op een aantal dingen die belangrijk zijn om er niet alleen een mooi, maar ook veilig feest van te maken.

Ga door met lezen van "Samen veilig het nieuwe jaar in! "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 30
10 weken lang werken aan een fit en slank lichaam

REGIO - Personal trainer en voedingsconsulent Cecile Lokken start, samen met Atlas Sport, het programma HAPPY NEW YOU. Een afslank programma van tien weken waarin je gaat werken aan een fitter, strakker en gezonder lichaam door middel van regelmatig sporten en verantwoorde voeding.

Ga door met lezen van "Happy New You"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 30
FORT - Elkaar ontmoeten onder het genot van een heerlijke kop eigengemaakte soep kan weer in Fort op dinsdag 8 januari, ook is er zelfgebakken brood en boerenkaas afkomstig uit het dorp. Onderons bij de soep is inmiddels een begrip geworden. Gezellig met elkaar eten en samen in gesprek in dorpshuis De Snikke. De inloop is vanaf 12.00 uur. Iedereen is welkom. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd, richtprijs is € 3,00. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lotte Koolhof: lottekoolhof@welzijndewolden.nl of 0528-378686.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 30
RUINEN - Trek de laarzen aan en maak een mooie wandeling door het natte Dwingelderveld. Op zaterdag 5 en 12 januari neemt een natuurgids van Natuurmonumenten wandelaars mee op struintocht in het Kloosterveld. De wandelingen beginnen om 14.00 uur bij bezoekerscentrum Dwingelderveld, Benderse 22 in Ruinen. Vooraf aanmelden is nodig en kan via www.natuurmonumenten.nl/bcdwingelderveld.


foto: Rene Koster

Ga door met lezen van "Wandelen door een nat Dwingelderveld"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 30
REGIO - Op 7 december jl. heeft de Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen (hierna: SWO), mede namens gemeente De Wolden en gemeente Hoogeveen, een Europese aanbesteding gepubliceerd. Via de aanbesteding wil de SWO één opdrachtnemer selecteren die gedurende een aantal jaren al het drukwerk, reprowerk en eventueel DTP-werk kan uitvoeren. De aanbesteding verloopt geheel via TenderNed. Via www.tenderned.nl kunt u alle aanbestedingsdocumenten vinden.

Ga door met lezen van "Aanbesteding drukwerk "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 29
STAPHORST - Om hun 60-jarig jubileum feestelijk af te sluiten, hebben ze bij woonwarenhuis Boer Staphorst een leuke eindejaarsactie. Op oudejaarsdag 31 december 2018 krijg je maar liefst 25% korting op alle voorraad artikelen! Let op: deze dag is de winkel geopend tot 15.00 uur. Bekijk de actie op http://www.boer-staphorst.nl/eindejaarsactie

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 29
ECHTEN - De vrijwilligers van ’t Huus met de Belle in Echten organiseren zaterdag 12 januari een mooie winterwandeling. Er kan gekozen worden uit een wandeling van 6 of 11 km. Beide afstanden zullen door het speelbos van Echten gaan, waardoor het voor kinderen ook leuk is. Verder zullen de gevarieerde routes langs het oude Diep en Huize Echten komen, de lange route gaat ook over de heide en door het Staatsbos.

Ga door met lezen van "Winterwandeling Echten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 29

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 29
DE WOLDEN - Vier bijzondere projecten ontvangen dit laatste kwartaal subsidie vanuit Initiatiefrijk De Wolden. Gezamenlijk ontvangen ze € 112.808. Met die subsidie stimuleert de gemeenteraad initiatieven die een bijdrage leveren aan de leefbaarheid in de gemeente.

Ga door met lezen van "Vier nieuwe projecten Initiatiefrijk De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 29

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 29
REGIO - Naast champagne en vuurwerk horen oliebollen natuurlijk ook echt bij de jaarwisseling. In plaats van oliebollen kopen is het ook erg leuk om zelf oliebollen te maken. Alles wat je nodig hebt is een paar grote pannen voor het deeg en een frituurpan voor het maken van de oliebollen.

Ga door met lezen van "Zelf oliebollen bakken!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 28
RUINERWOLD - Op zaterdag 29 december zal het eerste Oliebollentoernooi van voetbalvereniging VV Ruinerwold worden gehouden in de Sporthal in Ruinerwold van 8.30-12.30 uur. Er hebben zich bijna 60 deelnemer aangemeld. De deelnemers bestaan uit; jeugdleden, senioren, leiders, trainers en zelfs enkele niet-voetballende ouders zullen voor deze gelegenheid voetbalschoenen aantrekken om samen met hun kind aan het toernooi deel te nemen.

Ga door met lezen van "Veel belangstelling voor eerste Oliebollentoernooi"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 28
RUINERWOLD - Op zaterdag 29 december is het exact 75 jaar geleden dat in een weiland naast de Hardenweg een Halifax-bommenwerper neerstortte. Onderweg naar Duitsland werd hij onderschept door een Duitse jachtvlieger en neergehaald. De zevenkoppige bemanning, zes Engelsen en een Canadees, overleefde deze ramp niet. Ze waren tussen de 20 en de 23 jaar jong.

Ga door met lezen van "Herdenking bemanning Halifax-bommenwerper "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 28
RUINERWOLD - Het zal je maar gebeuren! Binnen een paar jaar verlies je je man, beide ouders en net als het niet genoeg ellende geeft, verlies je ook nog je enigst kind. Het overkwam de Ruinerwoldse Roelien Gerrits. En daarom leek het de redactie van Ruinerwold.info, wel heel erg nodig om Roelien een steuntje in de rug te geven.

Ga door met lezen van "Ruinerwold.info zet actie op touw voor Roelien Gerrits"

Geplaatst door B S

Tweet This!

(Pagina 1 van 8, totaal 150 artikelen)