'

Dec 1
om AED’s en burgerhulpverleners in Drenthe in kaart te brengen

DRENTHE - De Drentse gemeenten roepen iedereen die kan reanimeren op om zich als burgerhulpverlener te registreren op www.hartslagnu.nl. Daarnaast vragen zij om bestaande AED’s buiten op te hangen en te registreren. Karel Loohuis, burgemeester van gemeente Hoogeveen en voorzitter van de VDG-commissie Gezondheid en Zorg, lanceerde daarvoor samen met gedeputeerde Henk Jumelet een campagne. Voor de campagne zijn filmpjes en advertenties gemaakt met inwoners uit Drenthe.

Ga door met lezen van "Campagne van start"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 1
DE WIJK - De Unox-Nieuwjaarsduik wordt in 2019 weer georganiseerd door Motorclub De Antrappers en wel op dinsdag 1 januari 2019. Dit jaar is er ook weer de vertrouwde samenwerking met de "Jongens van de Tente" uit IJhorst. Ondanks het feit dat er al enkele aanmeldingen zijn kunnen er nog steeds goede doelen worden opgegeven. Dit wel graag voor maandag 3 december.

Nieuwjaarsduik 1-1- 2016 (13)A
Archief: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Nieuwjaarsduik zoekt goede doelen om voor te duiken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 1
DRENTHE - Reviewcijfer 8 of meer scoren? Daar gaat de recreatief-toeristische sector in Drenthe en Ooststellingwerf voor. Maar tot de top (blijven) behoren, waar moet dan op ingezet worden? Het Recreatiecongres van Recreatieschap Drenthe geeft op 6 december antwoord op deze vraag. Met uitdagende en inspirerende presentaties, workshops en sprekers laat het Recreatieschap haar deelnemers stilstaan bij: investeren in kennis, gastvrijheid en merk Drenthe.

Ga door met lezen van "Recreatiecongres investeren in Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 1
RUINEN - Maak van echt schapenwol een unieke kerstversiering tijdens de workshop kerstversiering vilten. Op vrijdag 14 en zondag 16 december verzorgt Natuurmonumenten een 2,5 uur durende workshop bij bezoekerscentrum Dwingelderveld, Benderse 22 in Ruinen.
Ga door met lezen van "Kerstversiering vilten in bezoekerscentrum Dwingelderveld"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 1
KOEKANGE - De Kerstmarkt in Berghuizen achter de kerk is dit jaar op zaterdag 15 december van 16-19 uur. Kerstsfeer proeven en elkaar ontmoeten met o.a. Kerstspellen, -kaarten, -bloemstukjes, -kransen, lekkere snert, Levend tafelvoetbal, Rad van Avontuur, optreden van de jeugd van De Bergklanken en nog veel meer. De helft van de opbrengst is voor Kinderen van de Voedselbank in deze regio.

Geplaatst door B S

Tweet This!