'

Dec 13
KOEKANGE - Ruinerwold Onderneemt heeft woensdagavond het jaar afgesloten met een bedrijfsbezoek aan Firma K.J.van Dijk / J.van Dijk in Koekange. Na het openingswoord door RO voorzitter Rene Burgwal was het woord aan Joachim van Dijk om te vertellen waar zijn bedrijf zich mee bezig houdt. En over recent opgeleverde projecten.


foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Ruinerwold Onderneemt sluit het jaar af"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 13
RUINERWOLD - Trainer Henri Spijkerman zal 3e klasser Ruinerwold aan het eind van het seizoen verlaten. “Na 3 seizoenen bij de eerste selectie is het goed om de club te verlaten en een nieuwe stap te zetten. Zowel voor mezelf als ook voor de spelersgroep is het goed dat er een nieuwe trainer komt. Ik denk ook dat we tevreden terug kunnen kijken”, aldus Spijkerman.

Ga door met lezen van "Laatste seizoen Spijkerman bij Ruinerwold."

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 13
DE WOLDEN - De Innovatieprijs Wolderwijs is gisteren voor de eerste keer uitgereikt aan De Boekenzoeker van OBS Het Groene Hart uit Zuidwolde. Stella Leenders ontving de cheque ter waarde van 5.000 euro uit handen van juryvoorzitter Mirjam Pauwels.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "De Boekenzoeker ontvangt Innovatieprijs Wolderwijs"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 13
RUINEN - Bezoekerscentrum Dwingelderveld haalt dit jaar alles uit de kast. Tijdens de donkere dagen is het natuurcentrum aan de Benderse 22 in Ruinen versierd met zelfgemaakte vilten kerstballen, honderden lichtjes en metershoge kerstbomen. Als de zon ondergaat beginnen de lichtjes rondom het gebouw te branden.

Ga door met lezen van "Kerstbomen pronken bij bezoekerscentrum Dwingelderveld"

Geplaatst door B S

Tweet This!