'

Dec 18
DE WOLDEN - Gemeente De Wolden, Rendo en N-TRA ondertekenen op donderdag 20 december tijdens de raadsavond de intentieovereenkomst Duurzaam gas. In deze verklaring staat dat de gemeente samen met Rendo en N-TRA de mogelijkheden gaan onderzoeken om alle huishoudens in de gemeente in 2030 te kunnen voorzien van ‘duurzaam gas’.

Ga door met lezen van "Duurzaam gas in De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 18
ZUIDWOLDE - Op 17 december is het bestuur van de beheerstichting De Boerhoorn, het ontmoetingscentrum, ofwel het dorpshuis, in Zuidwolde vernieuwd. In het bijzijn van wethouder Jan van ’t Zand, bestuursleden van Dorpsbelangen Zuidwolde, medewerkers en andere betrokkenen droeg bestuursvoorzitter Ina Everts het stokje over aan Jan Slagter, die samen met Machiel Jimmink, Josette van Heijst en Jan van Egten het nieuwe bestuur van de beheerstichting vormt.


foto: Karin Boer


Ga door met lezen van "Beheer De Boerhoorn overgedragen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 18
DE WIJK - Ook dit jaar organiseert Activiteitencommissie van Wacker weer het alom bekende Oliebollentoernooi. Dit traditionele evenement met boarding wordt gehouden op zaterdag 29 december in Sporthal de Slenken in De Wijk. En is bedoeld voor senioren van Wacker en WIJC.

Ga door met lezen van "Oliebollentoernooi"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 18
DE WIJK - Tijdens de opening van bibliotheek De Wijk hebben twee kinderen een prachtige prijs gewonnen. Broer en zus Tijs en Carolize Wessels Boer mochten een hele middag de baas van de bibliotheek zijn. Tijs heeft de hele middag enorm zijn best gedaan alle prentenboeken van de bibliotheek op alfabetische volgorde te plaatsen.


Foto's: Athilde Middelveld

Ga door met lezen van "Baas van de Bieb"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 18
KOEKANGE - Op woensdag 19 december 2018 is het echtpaar Smink-Dolsma 60 jaar getrouwd. Burgemeester Roger de Groot feliciteert het echtpaar namens het gemeentebestuur op woensdag 19 december. Het echtpaar woont aan de Stationsweg in Koekange.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 18
STAPHORST - Afgelopen jaar stond voor woonwarenhuis Boer Staphorst in het teken van hun 60-jarig jubileum! Om dit jubileum goed af te sluiten worden er in de kerstvakantie verschillende activiteiten georganiseerd. En is Boer Staphorst zeker een goed idee voor een dagje uit in de kerstvakantie.

Maar wat is er dan zoal te beleven? Kijk hiervoor op https://www.boer-staphorst.nl/december/

Ga door met lezen van "December gezelligheid bij Boer Staphorst!"

Geplaatst door B S

Tweet This!