'

Dec 20
DE WIJK - Op Woensdag 19 december hebben 9 scheidsrechters in spe de cursus Verenigingsscheidsrechter van de KNVB met goed gevolg afgesloten. In vier avonden en middels drie oefenwedstrijden hebben de scheidsrechters meer inzicht gekregen wat er komt kijken bij het op een juiste wijze leiden van een (jeugd)wedstrijd in het veldvoetbal.


Ga door met lezen van "VV Wacker/WIJC verwelkomt nieuwe scheidsrechters"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 20
DE WOLDEN - Gemeente De Wolden organiseert op dinsdag 8 januari 2019 haar jaarlijkse nieuwjaarsontmoeting. Alle inwoners, ondernemers en afgevaardigden van verenigingen en instellingen zijn van harte uitgenodigd om te toasten op het nieuwe jaar. De nieuwjaarsontmoeting vindt plaats in het gemeentehuis in Zuidwolde van 19.30 tot 21.30 uur. Rond 20.00 uur spreekt burgemeester Roger de Groot de aanwezigen toe en wordt het Raspaard 2018 uitgereikt. U bent van harte welkom!

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 20
DE WOLDEN - Deze week ontvangt u de gemeentegids 2019. Wij verspreiden deze huis-aan-huis in De Wolden. In deze gids is geen afvalkalender opgenomen. U kunt de gemeentegids ook online bekijken. Alle adressen van bijvoorbeeld de verenigingen die in De Wolden actief zijn, kunt u daar makkelijk terugvinden. Wie geen gemeentegids heeft ontvangen, kan contact opnemen met de gemeente via telefoonnummer 14 0528 of e-mail: gemeente@dewolden.nl. Een exemplaar afhalen in het gemeentehuis is ook mogelijk.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 20
ZUIDWOLDE - Muziekvereniging Woudklank zet de Oliebollenactie, de jaarlijkse traditie aan het einde van het jaar, voort. Op zaterdag 29 december van 8.00 uur - 20.00 uur en op maandag 31 december van 8.00 - 17.00 uur verkopen leden bij supermarkt PLUS Van Tongeren op beide dagen versgebakken oliebollen, en nieuw dit jaar, ook appelflappen en appelbeignets.

Ga door met lezen van "Oliebollenactie Woudklank "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 20
ZUIDWOLDE - Op de eerste zondag na Nieuwjaar, op 6 januari, organiseert Natuurvereniging Zuidwolde de jaarlijkse winterwandeling, deze keer rondom Drogteropslagen, het gebied waar de Reest ontspringt. Gezamenlijk vertrek om 13.00 uur bij het Tonckenshuys in Zuidwolde. Start van de wandeling is om 13.15 uur bij het dorpshuis, Drogteropslagen 42. Na afloop staat er koffie of chocolademelk en koek klaar.


foto: Joop Verburg

Ga door met lezen van "Winterwandeling naar brongebied van de Reest"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 20
DRENTHE - Josee Selbach is getrouwd met de Nubische zeiler en landbouwer Abdallah Berbis. In haar boek ‘Mijn eiland in de Nijl’ schrijft ze onder meer over haar leven in Zuid-Egypte. In het kader van de tentoonstelling Nubië – Land van de Zwarte Farao’s wordt Josee Selbach op zondag 30 december 2018 door schrijver Anton Brand geïnterviewd. De lezing begint om 14.00 uur en is gratis toegankelijk voor mensen met een geldig entreebewijs van het Drents Museum. Reserveren is niet mogelijk, vol = vol. Na het interview volgt een signeersessie met Selbach.

Ga door met lezen van "Lezing Josee Selbach over ‘Mijn eiland in de Nijl’ op 30 december"

Geplaatst door B S

Tweet This!