'

Dec 23
STAPHORST - Deze expositie is in ’t Koetshuus aan de Gemeenteweg 83A te Staphorst en open op donderdag 27, vrijdag 28 van 13.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag 29 december van 13.00 uur tot 18.00 uur. Entree is € 1,50 per persoon en voor kinderen tot 12 jaar gratis.

Ga door met lezen van "Eindejaarsexpositie in ’t Koetshuus"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 23
ZUIDWOLDE - Op donderdagochtend 27 december kunnen kinderen aan de slag met activiteiten voor de vogels. Iedereen vanaf 6 jaar is welkom om onder begeleiding van vrijwilligers van de Natuurvereniging Zuidwolde nestkasten, vetbollen en pindasnoeren te komen maken.

Ga door met lezen van "Nestkasten bouwen in De Boerhoorn"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 23
ook in de Kerstvakantie!

RUINERWOLD - Wat hebben we een mooie zomer gehad! En ook in de nazomer werden we getrakteerd op heerlijk weer. Nu het einde van het jaar nadert en het al vroeg donker is buiten, wordt het ook een stuk kouder. En die regenbuien? Daar trekken wij ons niks van aan! Want met een speelschuur met maar liefst drie verdiepingen heb je bij de Drentse Koe uren speelplezier!

Ga door met lezen van "Drentse Koe hele winter open"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 23
DE WIJK - Het Reestdal heeft in de winter een heel aparte sfeer. Om deze sfeer te kunnen ervaren en te kunnen genieten van dit mooie natuurgebied, organiseert Tourist Info Het Reestdal – de Wijk op tweede kerstdag haar traditionele kerstwandeling door en rondom de Wijk.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Kerstwandeling De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 23
DE WOLDEN - Hoe algemeen het was, weet ik niet. Wel weet ik dat vroeger mijn vader uitverkoren was kort voor kerst van wat restjes ruw vurenhout een kruis te timmeren, dat diende als voetstuk voor de kerstboom. Hij was niet uitverkoren omdat hij handig was maar simpelweg omdat hij de heer des huizes was.

Ga door met lezen van "kerstcolumn: Kerst en kruis"

Geplaatst door B S

Tweet This!