'

Dec 30
DE WOLDEN - Vrijdag 21 december sloot Seniorenvereniging De Wolden 2018 feestelijk af met een kerstmiddag in de Havezathe in De Wijk. De voorzitter kon bijna honderd leden verwelkomen. De middag werd verzorgt door Greetje Westerbeek met kerstliederen en verhalen.

Ga door met lezen van "Geslaagde kerstmiddag Seniorenvereniging De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 30
DE WOLDEN - Het jaar 2018 loopt ten einde. We zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor de jaarwisseling. Voor veel mensen zijn het dagen vol tradities, gezelligheid en feest. Toch willen we u wijzen op een aantal dingen die belangrijk zijn om er niet alleen een mooi, maar ook veilig feest van te maken.

Ga door met lezen van "Samen veilig het nieuwe jaar in! "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 30
10 weken lang werken aan een fit en slank lichaam

REGIO - Personal trainer en voedingsconsulent Cecile Lokken start, samen met Atlas Sport, het programma HAPPY NEW YOU. Een afslank programma van tien weken waarin je gaat werken aan een fitter, strakker en gezonder lichaam door middel van regelmatig sporten en verantwoorde voeding.

Ga door met lezen van "Happy New You"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 30
FORT - Elkaar ontmoeten onder het genot van een heerlijke kop eigengemaakte soep kan weer in Fort op dinsdag 8 januari, ook is er zelfgebakken brood en boerenkaas afkomstig uit het dorp. Onderons bij de soep is inmiddels een begrip geworden. Gezellig met elkaar eten en samen in gesprek in dorpshuis De Snikke. De inloop is vanaf 12.00 uur. Iedereen is welkom. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd, richtprijs is € 3,00. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lotte Koolhof: lottekoolhof@welzijndewolden.nl of 0528-378686.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 30
RUINEN - Trek de laarzen aan en maak een mooie wandeling door het natte Dwingelderveld. Op zaterdag 5 en 12 januari neemt een natuurgids van Natuurmonumenten wandelaars mee op struintocht in het Kloosterveld. De wandelingen beginnen om 14.00 uur bij bezoekerscentrum Dwingelderveld, Benderse 22 in Ruinen. Vooraf aanmelden is nodig en kan via www.natuurmonumenten.nl/bcdwingelderveld.


foto: Rene Koster

Ga door met lezen van "Wandelen door een nat Dwingelderveld"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 30
REGIO - Op 7 december jl. heeft de Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen (hierna: SWO), mede namens gemeente De Wolden en gemeente Hoogeveen, een Europese aanbesteding gepubliceerd. Via de aanbesteding wil de SWO één opdrachtnemer selecteren die gedurende een aantal jaren al het drukwerk, reprowerk en eventueel DTP-werk kan uitvoeren. De aanbesteding verloopt geheel via TenderNed. Via www.tenderned.nl kunt u alle aanbestedingsdocumenten vinden.

Ga door met lezen van "Aanbesteding drukwerk "

Geplaatst door B S

Tweet This!