'

Feb 1
RUINEN - De officiële opening van ’t Wapen van Ruinen vindt vanmiddag plaats. Dit nieuwe restaurant van Gert en Roelie Boverhof is gesitueerd in het voormalig gemeentehuis van Ruinen. In de karakteristieke ‘punt’ van het pand wordt momenteel hard gewerkt om de complete metamorfose op tijd af te krijgen.

Ga door met lezen van "Restaurant ’t Wapen opent deuren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 1
RUINERWOLD - De belangstelling was vanmiddag groot bij de opening van het nieuwe onderkomen van Kringloop De Wolden aan de Westerweiden in Ruinerwold. Op 24 april 2018 werd het startschot gegeven, en sindsdien is er met man en macht gewerkt om de streefdatum 1 februari 2019 te halen.foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Grote belangstelling bij opening nieuwe Kringloopwinkel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 1
ZUIDWOLDE - De Adviesraad Sociaal Domein (ASD) is een breed samengestelde raad en geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het college van B&W over onderwerpen binnen het sociaal domein.

Ga door met lezen van "Bijwonen vergadering Adviesraad Sociaal Domein"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 1
DRENTHE - De provincie Drenthe roept inwoners en bedrijven uit Zuidoost en Zuidwest Drenthe op om te komen met vernieuwende ideeën voor het versterken van het platteland. Dit jaar zit er voor beide gebieden in totaal 2 miljoen euro in het zogeheten LEADER-potje, het Europees subsidie-, kennis- en actieprogramma voor een vitaal en leefbaar platteland.

Ga door met lezen van "Subsidie voor vernieuwende plannen leefbaar platteland"

Geplaatst door B S

Tweet This!