'

Feb 3
DE WIJK - Lijkt het je leuk om als vrijwilliger (tegen kleine vergoeding) een avond te komen helpen in de Havezate. Ook leuk als bijbaantje naast je studie. Voor informatie kunt u bellen of bij ons langs komen. Ontmoetingscentrum de Havezate. Dorpsstraat 78 7957 AW De Wijk. Tel: 0522 444200

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 3
LINDE - Hoog bezoek dinsdagmorgen bij Peuterspelen Linde van Stichting Kindcentra Wolderwijs. In het kader van het nationaal voorleesontbijt kwam de burgemeester van de gemeente de Wolden voorlezen uit het boek 'Harry zoekt een huis'. Voordat er werd voorgelezen, hebben de kinderen en burgemeester Roger de Groot zitten praten met elkaar.


Ga door met lezen van "Burgemeester Roger de Groot leest voor"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 3
ALTEVEER - Het dorpshuis van Alteveer-Kerkenveld is op zaterdag 9 februari het toneel van een heel bijzonder concert. Dan komt namelijk een hoog aangeschreven ABBA-tributeband spelen in De Alke. Deze ABBA-Tribute begint om 21.00 uur, de zaal is al een uur eerder geopend.

Ga door met lezen van "ABBA-tributeband komt naar Alteveer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 3
RUINERWOLD - De Tuinkring Ruinerwold organiseert in samenwerking met Timmerman Sierbestrating en een aantal regionale bedrijven een inspirerende tuinbeurs op zaterdag 2 maart 2019 op het terrein van Timmerman Sierbestrating, Dokter Larijweg 48 te Ruinerwold. De beurs is er vooral op gericht om al vroeg in het jaar idee├źn op te doen voor uw tuin. Het is zelfs mogelijk om gratis advies te krijgen voor een deel van uw tuin, waar u nog geen oplossing voor hebt gevonden.

Timmerman Sierbestrating1

Ga door met lezen van "Inspirerende Tuinbeurs bij Timmerman Sierbestrating"

Geplaatst door B S

Tweet This!