'

Feb 6
RUINERWOLD - Ensing Onderhoud- en protectiesystemen is al jarenlang verbonden als gezamenlijk hoofdsponsor van de KIOS selectie, maar sinds eind 2018 heeft Ensing het hoofdsponsorschap alleen op zich genomen. Algemeen directeur Louis van ’t Zand, zelf speler van KIOS 4, greep daarom ook de mogelijkheid aan om de gehele KIOS selectie in een nieuw jasje te steken.Ga door met lezen van "Ensing steekt KIOS selectie in het nieuw "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 6
DRENTHE - Gedeputeerde Staten geven ‘Stichting Leer Zelf Online’ een bijdrage van 5000 euro voor het doorontwikkelen van de website hoewerktstemmen.nl. Het is bedoeld om kwetsbare doelgroepen te helpen bij het stemproces voor de Provinciale Statenverkiezingen op 20 maart.

Ga door met lezen van "Hulp voor een toegankelijker stemproces "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 6
ZUIDWOLDE - Afgelopen donderdag zijn bij Lexis notarissen in Zuidwolde de stukken getekend voor oprichting van de stichting De Hooge Hoed! Het stichtingsbestuur, onder voorzitterschap van Sjoerd Reinstra heeft met notaris Lichtendonk de Hooge Hoed formeel opgericht. Na ruim een jaar aan voorbereiding met een eerste groep vrijwilligers, organisaties en inwoners van de Wolden en de gemeente, is de stichting De Hooge Hoed nu een feit.

Ga door met lezen van "Ambachtelijk bewonersbedrijf De Hooge Hoed opgericht"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 6
RUINERWOLD - Zaterdag 9 februari 2019 organiseert belangenvereniging Oosteinde, de ouderraad van basisschool de Wezeboom en de Speeltuinvereniging een oud ijzer actie. Het doel van deze actie is om geld in te zamelen voor bestaande of nieuwe initiatieven in Oosteinde.

Ga door met lezen van "Oud ijzer actie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 6
HOOGEVEEN - De 9e editie van het Soroptimist Filmfestival voor Kinderen bij VUE bioscoop in Hoogeveen! Ruim 1.000 leerlingen van 15 scholen uit de gemeentes Hoogeveen en De Wolden hebben gratis een film met een boodschap bekeken. Soroptimistclub De Reestlanden organiseert ieder jaar het Soroptimist Filmfestival voor Kinderen (SFFK) om aandacht te vragen voor de rechten van het kind. De getoonde films hebben dan ook een relatie met kinderrechten: een altijd actueel onderwerp. Zelfs in Nederland worden kinderen verwaarloosd of mishandeld, worden ze gepest op school of zijn ze… nog nooit naar de bioscoop geweest ;-).

Ga door met lezen van "Ruim duizend kinderen bekeken een film met een boodschap"

Geplaatst door B S

Tweet This!