'

Feb 7
DE WIJK - Op de A28 ter hoogte van De Wijk is donderdagmiddag een vrachtwagen op de kant beland. De vrachtwagen belande door onbekende oorzaak in de vangrail en kwam over de vangrail op de kant in de bossage tot stilstand. De chauffeur raakte hierbij niet gewond. Het verkeer op de A28 moet de hele middag rekening houden met vertraging door bergings en herstel werkzaamheden. Over de oorzaak van het ongeval is niks bekend.Foto's: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 7
DRENTHE - Nadua Kramer, Anne-Will Lufting en Willemijn Maandag zijn genomineerd voor de Drentse Talentprijs Cultuur van Stichting Kunst & Cultuur. De genomineerden maken 8 april kans op 2500 euro en een beeld van kunstenaar Els Mondt.

Ga door met lezen van "Drie genomineerden Drentse Talentprijs Cultuur"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 7
Bestuur presenteert toekomstplan

DE WIJK - De Havezate moet na de verzelfstandiging het bruisend centrum van De Wijk worden. Een ontmoetingsplek voor verenigingen, waar activiteiten op maatschappelijk, cultureel, ondernemend en educatief gebied mogelijk zijn . Een dorpshuis waar mogelijkheden liggen voor allerlei initiatieven vanuit dorp en omgeving. Maar vooral een laagdrempelige ruimte, waar iedereen welkom is’.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "De Havezate moet weer bruisend centrum De Wijk worden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 7
ZUIDWOLDE - Een portret maken is een boeiend proces. Je leert stap voor stap de opbouw en uitwerking van een portret te maken en te kijken! Tijdens deze avonden kun je een portret maken van iemand uit jouw omgeving of een zelfportret. Het geeft enorm veel voldoening om dit proces mee te maken.

Ga door met lezen van "Portret Boetseren"

Geplaatst door B S

Tweet This!