'

Feb 9
DRENTHE - Met zijn ruige baard en imposante snor was hij in de jaren 80 en 90 een opvallende verschijning op de internationale motorcircuits. Maar bovenal viel hij op door zijn uitzonderlijke sportprestaties: drie keer wereldkampioen met bakkenist Bernard Schnieders in de zijspanklasse en twee maal winnaar van de TT in Assen. Als eerbetoon staat de in Assen geboren Egbert Streuer centraal in de tentoonstelling Egbert Streuer – Nederlands meest succesvolle wegracecoureur. De tentoonstelling is te zien van 10 februari tot en met 1 september 2019.

Ga door met lezen van "Tentoonstelling over Drentse motorheld Egbert Streuer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 9
DRENTHE - Graag nodigen wij u uit voor de presentatie van “De Geur en Smaak van Drenthe”, een jenever die geur- en smaakkunstenaar Philipp Kolmann voor Stichting Kunst & Cultuur heeft ontwikkeld in het kader van het 25-jarig bestaan van de Stichting.

Ga door met lezen van "De Geur en Smaak van Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 9
BERGHUIZEN - Zondagmiddag 10 februari van 15.00 tot 16.00 uur is er een “Johannes de Heer-zangdienst” in Berghuizen. Ronald Knol en Harold Kooij zijn inmiddels bekende namen in vele plaatsen en kerken. Ook in Berghuizen.


Ga door met lezen van "Organisten Knol en Kooij begeleiden Johannes de Heer zangdienst "

Geplaatst door B S

Tweet This!