'

Feb 11
REGIO - Een drukte van belang was het woensdag 6 februari jl. bij RSG Wolfsbos in Hoogeveen. Na de drukbezochte Open Avonden, heeft een record aantal basisschoolleerlingen zich aangemeld voor Wolfsbos Live om het échte schoolleven te ervaren.

Ga door met lezen van "Wolfsbos Live groot succes"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 11
IJHORST - Door Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.” zijn door vrijwilligers 3 vrijdagen gastlessen over insecten gegeven op basisschool ‘Het Kompas’ in Nieuwleusen. Een kleine groep van 8 kinderen, variërend van 6 tot 11 jaar, werd van 11.15 uur tot 12.15 uur wegwijs gemaakt in de insectenwereld.

Ga door met lezen van "Kinderen leren over insecten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 11
OOSTEINDE - Het begint bijna traditie te worden op de 3e zaterdag in februari in Oosteinde: de oud ijzer actie. In 2017 ontstaan voor een gedeelte van de financiering voor het kunstgrasveld. Het kunstgrasveld ligt er nu en wordt volop gebruik door de jeugd.Ga door met lezen van "Bijzonder geslaagde inzameling dag in Oosteinde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 11
DRENTHE - Vrijdag 8 februari is Wilmink-biograaf Elsbeth Etty te gast in De Literaire Hemel. Willem Wilmink (1936-2003) is naar eigen zeggen nooit ouder geworden dan elf. In ‘In de man zit nog een jongen’ laat Etty zien dat zijn onvolwassenheid een handicap was, maar ook zijn poëtisch kapitaal. De biografie is ontluisterend maar ook ontroerend.

Ga door met lezen van "Elsbeth Etty, Lukas Koops en Saskia Goldschmidt in Amen"

Geplaatst door B S

Tweet This!