'

Feb 13
DRENTHE - Op dinsdag 12 februari heeft het Drents Museum tijdens het jaarlijkse Goed Geld Gala van de BankGiro Loterij een cheque van € 435.931,- in ontvangst genomen. Op het Goed Geld Gala maakte de loterij bekend dat zij een recordopbrengst van 79,4 miljoen euro kan verdelen onder 79 culturele organisaties. Het Drents Museum is daar één van. Het bedrag is bij elkaar gebracht door de deelnemers van de BankGiro Loterij.

Ga door met lezen van "Drents Museum ontvangt ruim 4,3 ton van BankGiro Loterij"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 13
ZUIDWOLDE - Wat kunnen we samen verbeteren aan de afvalinzameling en -scheiding? Tijdens de Dialoogavond over Afvalinzameling gaat de gemeenteraad van De Wolden in gesprek met inwoners over dit belangrijke onderwerp. De mening van de inwoners vormt input voor verdere discussie en besluitvorming in de raad.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Dialoogavond gemeenteraad: Praat mee over afvalinzameling "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 13
DRENTHE - Op zaterdag 23 februari presenteert het Drents Museum de kostuumshow De Moeder De Vrouw bij de gelijknamige tentoonstelling in KINK in De Nieuwe Kolk. In de Kostuumshow tonen verschillende modellen in modebeelden de ontwikkeling van de vrouw tussen 1885 tot heden. De organisatie is in handen van Stichting Oud-Oranje. De kostuumshow is gratis te bezoeken om 13.00, 14.00 en 15.00 uur.

Ga door met lezen van "Kostuumshow De Moeder De Vrouw op 23 februari in KINK"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 13
ZUIDWOLDE - Zaterdag 2 maart is het zover: gospelkoor El Jakim presenteert haar nieuwe CD. Het optreden begint om 20.00 uur in de Hervormde kerk aan de Hoofdstraat 89 in Zuidwolde. De entree is 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot 12 jaar. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de koorleden, in de kerk op de avond zelf of via gospeleljakim@gmail.com. Iedereen is van harte welkom.


Foto: Angelique Veijer

Ga door met lezen van "Gospelkoor El Jakim presenteert nieuwe cd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 13
DE WOLDEN - De gemeente De Wolden is sinds juli 2018 bezig met een inventarisatie van de woonboerderijen in de gemeente De Wolden. Onze taxateur bezoekt verschillende adressen in onder andere Ruinen, Koekange en Zuidwolde. Hij rijdt in een Volkswagen Tiguan met kentekennummer 04-GZP-1.

Ga door met lezen van "Inventarisatie woonboerderijen door taxateur "

Geplaatst door B S

Tweet This!