'

Feb 14
HOOGEVEEN/MEPPEL – Bijna 50 derdejaars vmbo-leerlingen van Stad en Esch uit Meppel bezochten het Alfa-college in Hoogeveen voor de TechniekExperience. In het kader van loopbaanoriëntatie en -begeleiding (LOB) verdiepten zij zich in een mogelijke toekomst in de techniek. De gemotiveerde en enthousiaste vmbo-leerlingen volgden op de locatie KARgo! aan de Stroom workshops Motorvoertuigentechniek en Transport & Logistiek. Aan de Voltastraat gingen ze aan de slag bij de overige technische opleidingen.

Ga door met lezen van "Leerlingen Stad en Esch Meppel bezoeken TechniekExperience"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 14
ZUIDWOLDE - Op vrijdagavond 1 maart verzorgt Wij van Wijnen in Bibliotheek Zuidwolde een wijnproeverij van zes verschillende Italiaanse wijnen. Wij van Wijnen is een jong bedrijf dat zich richt op het importeren van de lekkerste Italiaanse wijnen naar Nederland. Kevin Graafland (Veenendaal) en Stefan Haverkort (Zuidwolde) werken als wijnimporteurs rechtstreeks met wijnboeren in Italië en maken geen gebruik van een tussenhandel.

Ga door met lezen van "Wijnproeverij in Bibliotheek Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 14
ZUIDWOLDE - Een-Twee is een hippe, frisse winkel waarin u een verrassend mooi en eigentijds assortiment tweedehandskleding vindt, dat wordt iedere dag weer aangevuld. Dat maakt de collectie telkens weer nieuw, telkens weer anders. Een-Twee is gevestigd aan Industieweg 10 in Zuidwolde.


Ga door met lezen van "Een- Twee steunt stichting babyspullen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 14
RUINEN - Loop gedurende de voorjaarsvakantie binnen bij bezoekerscentrum Dwingelderveld aan de Benderse 22 in Ruinen. Of je nu jong of oud bent, alleen of met je hele familie, je kunt er altijd terecht voor een leuke route, speurtocht of activiteit. Je kunt kiezen of je zelfstandig op pad wilt, of onder begeleiding van een boswachter. Vind de activiteit die bij jou past op www.nm.nl/bcdwingelderveld en meld je gauw aan. En als je uitgewandeld bent zoek je een lekker plekje met een kopje koffie en uitzicht op de voedertafel. Of je snuistert nog even in de winkel naar boeken, wollen sloffen of nestkastjes.Ga door met lezen van "Natuuractiviteiten in de voorjaarsvakantie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 14
DRENTHE - Het aantal hypotheekaanvragen met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is in de eerste maand van 2019 met 17% gestegen ten opzichte van januari 2018. In januari werd maar liefst 41,9% van de totale hypotheken met NHG aangevraagd. Op provinciaal niveau worden hypotheekaanvragen met NHG bovengemiddeld vaak aangevraagd in Drenthe. Dit en meer blijkt uit onderzoek van online bank Knab, op basis van data van Hypotheken Data Netwerk (HDN).

Ga door met lezen van "Drentenaren kiezen vaak voor NHG bij hypotheekaanvraag"

Geplaatst door B S

Tweet This!