'

Feb 17
DE WIJK - De leden van de Koninklijke Muziekvereniging Apollo uit De Wijk zijn klaar voor het jaarlijkse Voorjaarsconcert met dit jaar als thema: ‘Muziek voor iedereen’. Alle onderdelen van de Koninklijke Muziekvereniging laten op zaterdag 2 maart van zich horen tijdens het jaarlijkse Voorjaarsconcert in sporthal De Slenken in De Wijk.


foto: Hilde Schreur

Ga door met lezen van "Apollo klaar voor Voorjaarsconcert ‘Muziek voor iedereen’"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 17
DRENTHE - Tijdens het Internationaal Filmfestival Assen op 8, 9 en 10 maart zijn dit jaar maar liefst vijftien voorpremières te bewonderen, waaronder de openingsfilm Lazzaro Felice, Gloria Bell met Julianne Moore in de hoofdrol, Destroyer met Nicole Kidman en de Nederlandse film God Only Knows met Monic Hendrickx, Elsie de Brauw en Marcel Musters. Naast de voorpremières vertoont IFA ook Capharnaüm, publieksfavoriet bij IFFR, en The Favourite en Roma, beide genomineerd voor maar liefst tien Oscars en grote prijswinnaars bij de Bafta’s. Roma won daar de prijs voor Beste Film en The Favourite verzilverde zeven van de twaalf nominaties.

Ga door met lezen van "Vijftien voorpremières in programma Internationaal "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 17
DRENTHE - Stichting Kunst & Cultuur en Stichting Talentblik zijn op zoek naar talentvolle Drentse dj’s met ambitie. De dj’s kunnen deelnemen aan de Freedom Dance Battle. Aanmelden voor deze Battle kan tot 1 maart door een mail te sturen naar erik@kunstencultuur.nl . Dj’s die deelnemen aan Freedom Dance maken kans op een podiumplaats op het Bevrijdingsfestival in Assen én het 5 mei DJ Festival in Emmen.

Ga door met lezen van "Dj’s gezocht voor Freedom Dance Battle"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 17
DE WIJK - Bij zijn afscheid als tandarts in De Wijk, op 5 januari kwamen er veel mensen naar de Havezate om Sjoerd en Wilma Visser de hand te schudden. Ook was er de mogelijkheid om een bijdrage achter te laten voor de Wieker Meule, een gebaar wat door molenaars en bestuur op prijs is gesteld.Ga door met lezen van "Gulle gift voor restauratie van Wieker Meule"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 17
RUINERWOLD - Heb je problemen met je laptop? Of heb je een vraag over je tablet of smartphone? Kom dan naar het digitaal inloopspreekuur in Bibliotheek Ruinerwold. Om de dinsdag kun je hier terecht voor al je vragen op het gebied van digitale media.

Ga door met lezen van "Gratis digitaal inloopspreekuur in bibliotheek Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!