'

Feb 18
RUINERWOLD - Mooi weer, een keurige overwinning van het tweede op de koploper en een gedreven Ruinerwold. Alle ingrediënten waren zondag aanwezig voor een mooie voetbalmiddag. De middag begon met een indrukwekkende minuut stilte ter nagedachtenis aan Gerard Kooiker.

Ga door met lezen van "Ruinerwold boekt belangrijke zege op Musselkanaal"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 18
IJHORST - Voorzitter Clarien Cornelisse was namens Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.” bij de raadsvergadering van de gemeente Staphorst om een bijdrage te leveren aan het Groenbeleidsplan Staphorst 2019-2030. Onderstaand de volledige tekst van haar bijdrage voor het behoud van zandwegen in buitengebieden:

Ga door met lezen van "Inspraak groenbeleidsplan: behoud zandwegen buitengebieden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 18
DE WIJK - Zaterdagavond 16 februari onthulde Pierre Brouwer uit de Wijk zijn nieuwe rallywapen voor de komende jaren. Na jarenlang met het merk Volvo te hebben gereden, en daarin vele successen kende maakt hij nu de overstap naar een zeer potente en vierwiel aangedreven Mitsubishi Lancer EVO X R4! Daarmee hoopt het team weer een mooie stap te kunnen zetten!

Ga door met lezen van "Pierre Brouwer met Mitsubishi in Nederlands Rallykampioenschap"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 18
REGIO - Op donderdag 7 maart 2019 hoopt dr. B.J. Spruyt in Nieuwleusen (Maranathakerk, Burg. Van der Grondenstraat 73) een lezing voor de Leusense Conferentie te verzorgen. Dr. B.J. Spruyt hoopt dan met ons stil te staan bij de Schotse zending onder de Joden door onder andere ‘rabbi’ John Duncan.

Ga door met lezen van "Lezing Leusense Conferentie "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 18
DE WOLDEN – Creatief bezig zijn kan weer in de Crea Cafés die gepland zijn in de bibliotheken in De Wolden. U bent welkom in Zuidwolde op 21 februari tussen 14.00 en 16.00 uur. In Ruinen is het Crea Café op 20 februari van 9.30 tot 11.30 uur. In de Wijk is er wekelijks een Crea Café op donderdagmiddag.

mantelzorgers-13a

Ga door met lezen van "Crea Cafés in de bibliotheken"

Geplaatst door B S

Tweet This!