'

Feb 20

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 20
DE WOLDEN - De Adviesraad Sociaal Domein (ASD) is een breed samengestelde raad en geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het college van B&W over onderwerpen binnen het sociaal domein.

Ga door met lezen van "Bijwonen vergadering Adviesraad Sociaal Domein "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 20
RUINEN - Op 15 februari verrichten gedeputeerde Henk Brink en wethouder Jan van ’t Zand samen met enkele leden van WTC Ruinen symbolisch de starthandeling voor de aanleg van de MTB-route tussen Zuidwolde en het Dwingelderveld. De vele vrijwilligers van WTC Ruinen maakten de afgelopen weken al een begin met de route. Vandaag was het de beurt aan de wethouder en gedeputeerde om te demonstreren hoe je een mooie kombocht aanlegt.Foto start aanleg MTB route - Kim Stellingwerf

Ga door met lezen van "Officiële start aanleg MTB-route ZuidWest Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 20
MEPPEL - Kindercircus Okidoki heeft een donatie van 1500 euro ontvangen van Stichting Ondersteuning Gezondheidszorg Meppel. In ruil hiervoor gaat Okidoki 5 voorstellingen verzorgen voor instellingen die te maken hebben met de gezondheidszorg. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Okidoki, via de mail circus.okidoki@gmail.com of bellen met Marie Tiggelman (0522-482013)

Ga door met lezen van "Kindercircus Okidoki ontvangt donatie van 1500 euro "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 20
STAPHORST - BTW-vrij kopen in de voorjaarsvakantie bij woonwarenhuis Boer Staphorst. Kom 21, 22 of 23 februari naar de winkel! Kijk voor meer informatie op https://www.boer-staphorst.nl/btw-vrij/

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 20
DE WIJK - Tourist Info Het Reestdal en Stichting Ondernemend Reestdal gaan gezamenlijk het Reestdal nog beter op de kaart zetten. Dat gaan beide organisaties doen door als eerste gezamenlijk een nieuw eigentijds Reestdal magazine te gaan maken. Tourist Info Het Reestdal miste al enige jaren haar eigen magazine en de Stichting Ondernemend Reestdal was toe aan een nieuwe opzet voor het bestaande Reestdal magazine.

Ga door met lezen van "Gezamenlijk Het Reestdal op de kaart zetten"

Geplaatst door B S

Tweet This!