'

Feb 22
KOEKANGE - Ben jij tussen de 3 en de 6 jaar? En woon je in Koekange en omgeving? Lijkt korfbal jou een leuke sport? Dan is dit iets voor jou. Je kunt van jongs af aan kennis maken met de sport korfbal op een spelende wijze.

Ga door met lezen van "Kangoeroeclub KV KIA"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 22
DE WOLDEN - Een hartstilstand kan iedereen overkomen. Je overlevingskans is het grootste wanneer binnen 6 minuten de juiste hulp is gestart. Voor de professionele hulpverlening is het vaak lastig om binnen deze tijd bij een slachtoffer aan te komen. Een burgerhulpverlener kan in die kritieke minuten de eerste hulp opstarten.

Ga door met lezen van "De Wolden heeft meer AED’s en burgerhulpverleners nodig "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 22
DE WIJK - De Vrouwen van Nu afd. De Wijk hebben op 20 februari hun maandelijkse bijeenkomst gehouden in de Havezate. Hiervoor was Mevr. Anneke Schep uit Raalte uitgenodigd. Zij is trouwambtenaar en heeft boeiend en humoristisch verteld over haar werk, dat geen baan is maar een erefunctie.foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Vrouwen van Nu tonen bruidsjurken nog een keer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 22
IJHORST - Op maandag 4 maart 2019 wordt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.” gehouden. Aanvang is om 20.00 uur bij KroKo MultiPunt, Heerenweg 42 te IJhorst. Tijdens deze algemene ledenvergadering zullen onder andere de jaarverslagen van de penningmeester en de secretaris worden behandeld. Na de vergadering en de daarop volgende pauze kunnen de aanwezigen met een leuke vogelbingo meespelen. Leden en niet-leden zijn deze avond welkom.

Geplaatst door B S

Tweet This!