'

Feb 28
DE WOLDEN - Eigenaren en gebruikers van onroerende zaken ontvangen met dagtekening 28 februari 2019 een aanslagbiljet gemeentelijke heffingen en een WOZ-beschikking 2019. Op dit aanslagbiljet staat wat u voor de afvalstoffenheffing, rioolheffing en/of onroerende zaakbelasting (OZB) moet betalen.

Ga door met lezen van "Gemeente verstuurt aanslag heffingen en WOZ 2019 "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 28
RUINERWOLD - Sinds een paar maanden hebben muziekvereniging Sempre Sereno en Chr. muziekvereniging De Bergklanken de muzikale krachten gebundeld. Deze beslissing werd genomen omdat de fanfare van Sempre Sereno op dit moment onvoldoende spelende leden heeft om als volwaardige fanfare op te kunnen treden.


foto: Gerard de Groot

Ga door met lezen van "Voorjaarsconcert Sempre Sereno en Bergklanken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 28
RUINEN - Voor de kantine in sporthal De Marse in Ruinen is de gemeente op zoek naar een gastvrije kantinepachter die affiniteit heeft met sport. De gemeente is eigenaar van diverse sporthallen waarvan de kantines worden verhuurd. Met het vertrek van de huidige huurders is de gemeente met ingang van het nieuwe seizoen (1 september 2019) op zoek naar een nieuwe kantinebeheerder.

Volleybal (1)A
Archieffoto: Jans Schulting

Ga door met lezen van "Kantinebeheerder voor sporthal De Marse in Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 28
HOOGEVEEN - Dinsdag gaan we het weer beleven: de 2e editie van Hoogeveen On Stage! Bij deze editie zetten we de leerlingen letterlijk 'on stage': op het podium in de Tamboerzaal van de Tamboer! Naast de 630 leerlingen van Roelof van Echten College en RSG Wolfsbos mogen we weer rekenen op ruim 220 Beroepsbeoefenaren, die ruim 100 lokale bedrijven vertegenwoordigen.

Ga door met lezen van "Beroepenfeest Hoogeveen On Stage"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 28
RUINERWOLD - Maandag morgen is de fietsbrug geplaatst over de Wold Aa in de Koekangerweg. Straks een veilige oversteek over de Wold Aa.Geplaatst door B S

Tweet This!