'

Mrt 4
ECHTEN - Mie Tarzan Joe Jantje, een blijspel van drie bedrijven van Erich Koch, bewerkt en overgezet in algemeen dialect. Boer Lubbert Jalving, niet gek op werk en liefhebber van een goed glas bier, zit graag in het café. Zeker nou sinds kort Marina achter de tap staat.

Ga door met lezen van "Echten, Toneel uitvoering Nut & Genoegen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 4
DRENTHE - De wielerlente begint in Drenthe met de Ronde van Drenthe. Drie dagen topwielrennen in Drenthe als sluitstuk van een speciale week vol fietsactiviteiten in de gehele provincie. Onder het motto ‘Op Fietse door Drenthe’ start het Fietsjaar Drenthe 2019 met verschillende fietsclinics, een kleintje Fiets4daagse en tal van andere activiteiten.

DSC_0164A

Ga door met lezen van "60e Ronde van Drenthe "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 4
DE WIJK - Belangenvereniging De Wijk is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Het huidige bestuur heeft er nog steeds veel zin in maar het regelement zegt dat het tijd is voor nieuwe bestuursleden. Wie heeft zin om samen met ons de standpunten van de bewoners uit te dragen naar de gemeente, te zorgen dat we niet onder sneeuwen.

Ga door met lezen van "Belangenvereniging De Wijk zoekt nieuwe bestuursleden "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 4
DE WIJK - Iedereen weet het: een gezonde leefstijl draagt bij aan je gezondheid. Je moet genoeg bewegen en gezond eten. Maar wanneer ben je goed bezig? Atlas Sport organiseert op donderdag 14 maart een informatieavond met drie sprekers over zuurstof, bewegen, eten en gezond ouder worden. De avond begint om 20.00 uur in Restaurant Poortman, Bloemberg 5 in Veeningen. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Nationaal Park Dwingelderveld

Ga door met lezen van "Sportief en gezond– maar hoe dan?"

Geplaatst door B S

Tweet This!