'

Mrt 10


Shopmedewerker / zaterdagbaan/ Gastvrouw-heer
Spreekt je dit aan? dan zijn wij op zoek naar jou!

Als shopmedewerker help je op zaterdag in onze winkel en ondersteun je de verkopers. Je staat klanten te woord en voorziet ze van een heerlijk bakje koffie in onze koffiebar.

Wat bieden wij:
-Zaterdag baan
-Een afwisselde functie in een gezellig team
Soort dienstverband: Deeltijd

Reactie graag naar : info@reinderswielersport.nl of bel naar 0522-769014 en vraag naar Henk.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 10
RUINEN - De Off the Road rit vandaag in Ruinen had meer weg van een race door blubber. Door de overvloedige regenval spoot het zand en blubber metershoog. Wat er spectaculair uitzag. Ondanks het slechte weer trotseerden toch vele rijders de regen en de kou.


Bekijk alle foto's Jans Schulting

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 10
DRENTHE - Actrice Rifka Lodeizen heeft zondag tijdens Internationaal Filmfestival Assen de 33ste IFA Trofee in ontvangst genomen. Ze kreeg de prijs uitgereikt door Karin Dekker, wethouder cultuur en DNK. ‘De essentie van kunst en cultuur is dat het mensen in beweging brengt, dat doet dit festival ongetwijfeld.

Ga door met lezen van "Rifka Lodeizen ontvangt IFA Trofee"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 10
RUINEN - Op het imkercafé in Zaal Kuik vierde Harm Bakker uit Ansen zijn 40 jarig jubileum als imker en als lid van de NBV in Wageningen. Hij werd lovend toegesproken door Roel Broekman, secretaris van groep Drenthe van de NBV en ledenraadslid van de NBV in Wageningen.Ga door met lezen van "Imker Harm Bakker viert 40 jarige jubileum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 10
RUINERWOLD - Zaterdagavond moest het dan gebeuren voor KIOS Ruinerwold. Na lang in de achtervolging te zijn gegaan van koploper ASVD zou het vanavond in Dronten moeten gebeuren om langszij te komen. De goedmaker voor het verlies in eigen huis in december met 26-34.

Ga door met lezen van "KIOS verliest topper in de eerste klasse"

Geplaatst door B S

Tweet This!