'

Mrt 13
ZUIDWOLDE - Elk jaar wisselt de start locatie van de wielerronde voor mannen en vrouwen. Dit jaar is de start locatie het gemeentehuis in Zuidwolde. Wielrenners starten op zondag 17 maart vanuit het gemeentehuis in Zuidwolde. De vrouwen starten om 11.30 uur en de mannen om 11.45 uur.

Ga door met lezen van "Start Ronde van Drenthe vanuit gemeentehuis Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 13
DRENTHE - Op 12 maart, om 10.35 uur is door Henk Ottens van de vrijwillige weidevogelbescherming Emmen e.o. het eerste kievitsei van 2019 gevonden. Met de vondst van het ei is het weidevogelseizoen in Drenthe begonnen en zetten zo’n 450 vrijwillige weidevogelbeschemers zich in voor het voortbestaan van de weide- en akkervogels in de provincie.

Ga door met lezen van "De lente is begonnen: eerste kievitsei is gevonden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 13
DE WIJK - Hugo Borst op vrijdag 29 maart naar bibliotheek De Wijk. De bibliotheek organiseert dit in het kader van de Boekenweek. Het thema van de 84ste Boekenweek, die van zaterdag 23 t/m zondag 31 maart 2019 plaatsvindt, is De moeder de vrouw.
Ga door met lezen van "Hugo Borst komt naar De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 13
DE WOLDEN – Creatief bezig zijn kan weer in de Crea Cafés die gepland zijn in de bibliotheken in De Wolden. U bent welkom in Zuidwolde op 21 maart tussen 14.00 en 16.00 uur. In Ruinen is het Crea Café op 20 maart van 9.30 tot 11.30 uur. In de Wijk is er wekelijks een Crea Café op donderdagmiddag.

Ga door met lezen van "Crea Cafés in de bibliotheken"

Geplaatst door B S

Tweet This!