'

Mrt 15
DRENTHE - Gedeputeerde Henk Brink heeft samen met wethouder Anique Snijders van gemeente Midden-Drenthe vrijdagmiddag 2 fietsoplaadzuilen in gebruik genomen. Dit in het kader van de start van het Fietsjaar Drenthe 2019 met een week vol met activiteiten.

Ga door met lezen van "Officiële ingebruikstelling fietsoplaadzuilen "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 15
REGIO - Een aantal sportkantines kan zaterdag 16 maart bezoek verwachten van vertegenwoordigers van D66. De afdeling De Wolden wil een bijdrage leveren aan de verkiezingscampagnes van hun partij door wat lekkers te brengen, verpakt in een serieuze boodschap. Het lekkers bestaat uit snacks, die goed bij een biertje passen, en de boodschap is dat de producten rechtstreeks van de boer komen. Een korte keten dus.

Ga door met lezen van "vertegenwoordigers van D66 bezoeken sportkantines"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 15
DE WIJK - Gezien de slechte weersomstandigheden van de afgelopen dagen en de matige vooruitzichten wordt de OTR rit in De Wijk van komende zondag 17 Maart uitgesteld naar zondag 31 maart 2019. (Let op de zomertijd. Klok uurtje vooruit) De Antrappers gaan vanaf donderdag 28 maart weer de uitzetwerkzaamheden oppakken.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 15
RUINEN - In bezoekerscentrum Dwingelderveld in Ruinen klinken op vrijdag 5 april jazzy vogelgeluiden. Deze worden gespeeld door Ensemble Colen op onder andere saxofoon, contrabas en drums. Vanaf 19.15 uur kun je binnenlopen om met een kopje koffie in de stemming te komen. Op een groot scherm worden beelden vertoond van het Dwingelderveld. Om 20.00 uur begint het concert dat ongeveer een uur duurt.

Ga door met lezen van "Jazz-muziek met vogelgeluiden in Bezoekerscentrum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 15
REGIO - Veel afvalwater heeft nog een relatief hoge temperatuur. Van het gas af, kost heel veel geld. Laten we eerst die vrijkomende warmte (beter) benutten. Slib dat vrijkomt in het zuiveringsproces is ook waardevol. Dit kan gebruikt worden voor de productie van groen gas. We hebben een prima gasleidingnet. Heel onlogisch en ongewenst om dat niet meer te gebruiken. Laten we dat net in de nabije toekomst ook vullen met biogas van onze zuiveringen.Ga door met lezen van "Milieu sparen met rioolwater? Duurzamer zuiveren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 15
DE WIJK - Op vrijdag 15 maart 2019 zal de jaarlijkse algemene ledenvergadering van Oranjevereniging De Wijk plaatsvinden. Op deze avond wordt het afgelopen jaar geëvalueerd en zal de planning van dit jaar bekend gemaakt worden. Tijdens de ledenvergadering is er de mogelijkheid om vragen te stellen en/of opmerkingen over het voorgaande en het komende jaar te geven.

Ga door met lezen van "Algemene ledenvergadering Oranjevereniging de Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 15
ZUIDWOLDE - Op dinsdag 19 maart 2019 is het echtpaar Dunning-Strijker 60 jaar getrouwd. Burgemeester Roger de Groot feliciteert het echtpaar namens het gemeentebestuur op dinsdag 19 maart. Het echtpaar woont aan de Drostenstraat in Zuidwolde.

Geplaatst door B S

Tweet This!