'

Mrt 29

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 29
ZUIDWOLDE - Op zaterdag 30 maart houdt muziekvereniging Woudklank uit Zuidwolde een Open Podiumdag. Een jaarlijkse dag vol optredens van leden van de vereniging. Jong en oud, beginner en gevorderd speler, als solist of spelend in een ensemble, laten de muzikanten hun zelfgekozen nummers horen.



Ga door met lezen van "Muziekvereniging Woudklank houdt Open Podium"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 29
DRENTHE - In het Drents Archief draait in de maand april de gratis themafilm ‘Naar Buiten!’. Met fragmenten uit de periode 1950-1970 laat de film nostalgische en hartverblijdende beelden van het vroege voorjaar in Drenthe zien. Van voorzichtig ontluikende krokussen tot lammetjes die voor het eerst gras onder hun hoefjes voelen, en van voorjaarsschoonmaak tot voorjaarsmarkt.

Ga door met lezen van "Themafilm ‘Naar Buiten!’ te zien in het Drents Archief"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 29
DE WIJK - Vanaf 2 april neemt Anita Drogt de kapsalon van Jolanda in De Wijk over. Jolanda Drogt blijft dan alleen nog op donderdagmiddag en een gedeelte van de donderdagavond in de kapsalon werken. Voormalig collega Esther Damsma komt het team ook versterken. Zij werkt de ene week op vrijdagochtend en de andere week op zaterdagochtend. De kapsalon gaat verder onder de naam: ’Knip en Krul bij Anita’.


foto's BS/weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Kapsalon Jolanda wordt overgenomen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 29
DE WOLDEN - Dansen, zingen, gochelen onze finalisten kunnen het allemaal. Tijdens de finale van De Wolden’s Got Talent op vrijdag 5 april strijden de tien geselecteerde finalisten om dé titel van het talent van De Wolden. Onze jonge talenten zijn vanaf 19.00 uur in de Buddingehof in Ruinerwold te bewonderen. Dit wil je niet missen!

Ga door met lezen van "De Wolden barst van talent! "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 29
RUINERWOLD - Zondag 31 maart om 15.00 uur wordt in de Hervormde Kerk te Ruinerwold (Blijdenstein) een Bach Cantate uitgevoerd. Het Sallands Bach Cantate Koor en Ensemble onder leiding van Leendert Runia vertolken ‘Christ lag in Todes Banden’ (BWV 4). Als toegift zal het slotkoraal uit de Johannes Passion ten gehore worden gebracht.


Ga door met lezen van "Cantatedienst Blijdenstein"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 29
ZUIDWOLDE - Op zondag 31 maart zal Wilma Fieten optreden in ontmoetingscentrum de Boerhoorn tijdens de zondagmiddagactiviteit. Wilma zal haar bekende hits ten gehore brengen samen met haar vaste pianist Henk Askes. Wilma haar muziek wordt veel gedraaid op Radio Drenthe en andere lokale omroepen.

Ga door met lezen van "Wilma Fieten live in de Boerhoorn!"

Geplaatst door B S

Tweet This!