'

Mrt 31
DE WIJK - Het was achteraf een goede beslissing van de Antrappers om de off road rit uit te stellen. De weersomstandigheden waren dit keer aanmerkelijk beter, dan twee weken geleden. Ruim duizend deelnemers waren zondag van de partij bij de 34e editie van de Off Road rit van de Antrappers. Deze ging om 10.30 uur van start bij Gebben Motoren te Rogat. Hier was het ‘s morgens behoorlijk druk door de vele auto`s met aanhanger, bestelbusjes en omgebouwde touringcars, waar de motoren af of uit kwamen. De coureurs waren bijzonder enthousiast over het uitgezette parcours. Voor de kijkers was het in ieder geval een spectaculair en indrukwekkend schouwspel.



foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Bekijk foto's Jans Schulting

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 31
DE WIJK - De werkgroep van Swim2Walk is weer begonnen met de voorbereidingen voor de editie van 2019. Swim2Walk vindt dit jaar plaats van 21 t/m 24 mei. Er wordt op de dinsdag gestart met zwemmen. Op woensdag 22 mei gaan we wandelen, nieuw dit jaar zijn de routes van verschillende afstanden, nl 2,5 km, 5 km en 10 km. Dus voor elk wat wils. Op donderdag gaan we vervolgens weer baantjes trekken in zwembad de Slenken. Vrijdag sluiten we feestelijk af met de wandeling door het dorp. Noteer dit leuke evenement alvast in de agenda! Nadere info volgt.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 31
DRENTHE - Stichting Kunst & Cultuur heeft een ontwerpwedstrijd uitgeschreven onder de titel VET! De organisatie daagt amateur en professionele ontwerpers en kunstenaars uit om voor de consument of voedselproducent duurzame producten te ontwerpen. Inschrijven voor deelname kan tot 11 april. Het ontwerp moet eind augustus gereed zijn.

Ga door met lezen van "Ontwerpwedstrijd VET! "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 31
VEENINGEN - Het jaarlijkse festival 'Monsters of Rock' in Veeningen is weer een geweldig feest geworden waar weer vele liefhebbers van stevige werk op afkwamen. Omdat het een jubileum editie betrof, was er dit jaar een extra muziekavond. Vrijdagavond speelden Normaal Coverband Gin Gedonder en Mooi Wark. Zaterdag speelden de bands Elise en tributebands van Fan Halen en Guns'n Roses. De sfeer was uitstekend te noemen. Het was de 10e keer dat het festival werd georganiseerd door De Wiek Actief.


Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 31
HOOGEVEEN - Op 2 april vindt vanaf 16.00 uur in de foyer van De Tamboer de tweede editie plaats van de Beursvloer Hoogeveen. Een evenement waarbij bedrijven en maatschappelijke organisaties samenkomen om te kijken of zij met gesloten portemonnee iets voor elkaar kunnen betekenen op het gebied van onder andere menskracht, middelen en expertise.

Ga door met lezen van "Voorbereidingen tweede Beursvloer in volle gang"

Geplaatst door B S

Tweet This!